Ani ölümüyle sanat camiasını ve sevenlerini derin bir hüzne boğan Duygu Kiraz’ın vefat haberini menajeri duyurdu. Menajerinin vefat haberini paylaşması üzerine Duygu Kiraz’ın sevenleri vefat haberiyle yıkıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden Duygu Kiraz’ın kim olduğu merak ediliyor. Duygu Kiraz neden hayatını kaybetti? Duygu Kiraz kimdir? Duygu Kiraz’ın mesleği neydi, kaç yaşındaydı? Duygu Kiraz hakkında merak edilenleri sizin için araştırdık. İşte Duygu Kiraz hakkında merak edilenler…
Genç yaşta hayatını kaybeden Duygu Kiraz’ın neden vefat ettiği merak ediliyor. Peki, Duygu Kiraz neden hayatını kaybetti? İşte Duygu Kiraz’ın vefatı hakkında merak edilenler.
Duygu Kiraz, geçirdiği epilepsi krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Duygu Kiraz, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ani ölümüyle tüm sevenlerini ve sanat camiasını derin bir hüzne boğan Duygu Kiraz, hayata gözlerini yuman genç müzisyenler arasında yer alıyor.
Türk müziğinin genç seslerinden olan Duygu Kiraz, solistlik ve müzisyenlik yapıyordu. Sanat camiasının genç ve başarılı isimleri arasında yer alan Duygu Kiraz, müzisyenlik yapıyordu. Genç sanatçı geçirdiği epilepsi rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Duygu Kiraz’ın menajeri yaptığı paylaşımla, Duygu Kiraz’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Kiraz’ın menajeri yaptığı paylaşımda: “Bu hayatımın en zor paylaşımı. Duygum, kardeşim inanamıyorum. Elim de dilim de gitmiyor haberini yayınlamaya. Canım çok acıyor. Kuzum hakkın rahmetine kavuştu. Yarın (bugün) Sultan Murat Camii’nden kaldırılacaktır o küçücük bedeni… İkindide gelmek isteyen son görevini yapmak isteyen dostlarına arkadaşlarına duyurulur.” ifadelerini kullandı.
Aynı zamanda Kiraz’ın vefatı üzerine Film-San Vakfı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla genç şarkıcıya taziye mesajlarında bulundu. Film-San Vakfı yaptığı paylaşımda: “Film-San Vakfı Üyelerimizden Ses Sanatçısı Duygu Kiraz’ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kasılma, istemsiz hareketler ve bilinç kaybı nöbetleriyle meydana gelen epilepsi, bir beyin hastalığı olarak karşımıza çıkar. Epilepsi hastaları, nöbet geçirdikleri anlarda ani ve kısa süreli bilinç kaybı ya da bilinç değişikliği yaşayabilir.
Epilepsi krizi geçiren bir bireyde, istemsiz hareketler ve kasılmalar meydana gelir. Bu hareketler daha çok kollarda ve bacaklarda sallanma şeklinde meydana gelir.
Epilepsi atakları, epilepsi hastalığı yaşayan her bireyde sıkça görülebilir. Fakat bu süreci doğru ve zamanlı kullanmak oldukça önemlidir. Ömür boyu süren epilepsi hastalığı, doğru nöbet kontrolü sağlandığında kişi normal hayatına kaldığı yerden devam edebilir.
Epilepsi, halk arasında “sara” hastalığı olarak da bilinir. Epilepsi, beyinde bulunan sinir hücrelerinde anormal elektriksel aktivite dalgalanmaları sonucu oluşur. Bu dalgalanmalarla birlikte ise hastada geçici ve süreli hafıza kayıpları meydana gelebilir.