Tgrt Haber

Çaldıkları telefon iPhone olmayınca geri iade ettiler

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5mac
05 Aralık 2023 09:50 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 09:52
Çaldıkları telefon iPhone olmayınca geri iade ettiler

ABD'nin Washington eyaletinde yaşanan olayda hırsızlar, gasp ettikleri telefonun Apple'ın iPhone modeli olmadığını anlayınca sahibine geri verdi.

Geçtiğimiz aylarda ABD​'de çift vatandaş, evine döndükleri sırada silahlı gaspa uğradı. Otomobil anahatarınden, değerli olan pek çok eşyasını gaspçılara kaptıran çift, yaşanan bu durumun ardından hemen polise gitti.

Ancak özel eşyaları gasp eden iki hırsız, telefonla ilgili endişelerinin ardından geri adım attı. Mağdur vatandaşlara telefonAndroid​ mi yoksa iPhone​  mu olduğunu soran hırsızlar, cihazın Android olduğunu anlayınca sahibine geri verdi. Tabii ki bu, olay yerinden uzaklaşmadan önce gerçekleşti.

ANDROİD'İ BEĞENMEYEN HIRSIZLAR TELEFONU GERİ VERDİ

ABC7'nin aktardığına göre olay, geçtiğimiz ay yaşandı. Washington'da karısıyla evine dönen adam, gaspçıların saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan adamın eşi, verdiği röportajda hırsızların her şeyi aldığını, fakat telefonu geri verdiklerini söyledi.

Silahlı olan iki hırsız, mağdurların anlatımına olay yerinden uzaklaşmadan önce ''bu telefon Android mi? Bunu istemiyorum'' diyerek telefonu geri verdi. Telefonu geri aldıklarını söylese de hem kadın hem erkek, büyük panik yaşadıklarını ve çok korktuklarını dile getirdi.

Kaynak: 9to5mac

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...