Tgrt Haber

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty'den kısa sürede rekor satış: Milyonları aşmayı başardı

29 Kasım 2023 14:25 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 14:26
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty'den kısa sürede rekor satış: Milyonları aşmayı başardı

CD Project Red'in geliştirdiği ve kısa süre önce piyasaya sürülen Cyberpunk 2077, yeni çıkmasına rağmen çok iyi satış performansı sergiledi.

Cyberpunk 2077​'nin genişleme paketi olarak piyasaya sürülen Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, çıkış yaptığı tarihten bu yana satışlarıyla göz doldurdu.

CD Project tarafından paylaşılan en son kazanç raporuna göre oyun, 26 Eylül'de çıkış yapmasının ilk haftasında üç milyon satışa ulaştı. Öyle ki şirket hala bu satışların hız kesmeden devam ettiğini de belirtiyor.

TOPLAM SATIŞ RAKAMI 4,3 MİLYONU GEÇTİ

IGN'nin aktardığına göre oyun, ilk hafta 3 milyon satış yaparken şu ana kadar ise bu rakam 4,3 milyonu aşmış durumda. 

Mevcut oyunun genişleme paketi olmasına rağmen büyük ilgi duyulan Phantom Liberty, PC, yeni nesil konsol veya oyunun bir kopyasına sahip olan her beş kişiden biri tarafından satın alınmış durumda.

Cyberpunk 2077'nini genişleme paketi Phantom'a ek olarak CD Project, önümüzdeki günlerde oyunun bir başka versiyonunu da piyasaya sürecek. Cyberpunk 2077: Ultimate Edition 5 Aralık'ta çıkış yapacak ve bunun da şirketin kasasına doğrudan etki etmesi bekleniyor. 

Kaynak: IGN

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...