Tgrt Haber

Gazze’ye destekte bulunan Elon Musk, İsrail’de: Netanyahu ile görüşecek

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
27 Kasım 2023 10:48 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 10:50
Gazze’ye destekte bulunan Elon Musk, İsrail’de: Netanyahu ile görüşecek

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, son dönemde Gazze’ye verdiği desteklerle dikkat çekmişti. Ünlü milyarder Gazze’yi ziyaret edeceğini belirtirken İsrail İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile de görüşecek.

Ünlü milyarder Elon Musk​, sosyal medya üzerinden genelde çok fazla taraf tutmaz. Fakat geçtiğimiz haftalarda Musk, Gazze’ye yardımda bulunacağını açıklayarak dünyanın gündemine oturmuştu.

Henüz bu gelişmelerin üzerinden çok fazla zaman geçmezken Musk şimdi de İsrail’e gitti. Ünlü milyarderin  İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog​ ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu​ ile görüşmesi bekleniyor. 

MUSK, İSRAİLLİ YETKİLİLERLE GÖRÜŞECEK

Görüşmenin detayları henüz bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda Musk, X platformu hesabından, sahibi olduğu Starlink uydu internet sistemi firmasının Gazze​'deki tanınmış uluslararası yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını duyurmuştu. Milyarder iş insanı, X'te 'antisemitik söylemlere izin verdiği' suçlamasıyla da karşı karşıya. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...