Tgrt Haber

iPhone’un sorunlarını çözecek iOS 17.1.2 için geri sayım başladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
28 Kasım 2023 09:17 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 09:19
iPhone’un sorunlarını çözecek iOS 17.1.2 için geri sayım başladı

Apple, iPhone’ların sorunlarını çözmeye hazırlanıyor. Son olarak iOS 17.1.1 sürümünü yayınlayan teknoloji devi, şimdi de iOS 17.1.2 güncellemesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Apple​, iOS​ 17’nin bitmek bilmeyen sorunlarından artık tamamen kurtulmak istiyor. ABD’li firma geçtiğimiz  ay bilinen pek çok sorunu iOS 17.1.1 ile çözmüştü. 

Şimdi ise farklı sorunlar gündeme gelirken, bir başka güncelleme daha yolda. iOS 17.2 özellik güncellemesinden önce iPhone’lara iOS 17.1.2 yaması gelecek. 

İOS 17.1.2 İLE SORUNLAR ORTADAN KALKABİLİR

Macrumors.com‘un aktardığına göre iOS 17.1.2 güncellemesi bu hafta bitmeden iOS 17’yi alan tüm iPhone’lara yayınlanabilir.

Bu güncelleme bir ara sürüm olacağından sadece hata çözümleri ve güvenlik iyileştirmelerine odaklanacak. Yani özellik güncellemesi 17.2 sürümünde gelmiş olacak.

Bu güncelleme geliyor çünkü kullanıcıların halen bazı can sıkıcı WiFi sorunları yaşadığı belirtiliyor, aynı zamanda bazı garip donma sorunları da son günlerde sık sık ses getiriyor.

Daha önce çıkan iOS 17.1.1 için Apple tarafından paylaşılan resmi sürüm notları şöyle olmuştu: 

“Bu güncelleme, aşağıdakiler de dahil olmak üzere iPhone’unuz için hata düzeltmeleri sunar: 

-Nadir durumlarda, belirli arabalarda kablosuz şarj edildikten sonra iPhone​ 15 modellerinde Apple Pay ve diğer NFC özelliklerinin kullanılamaması. 

-Hava Durumu Kilitli ekran araç takımında kar yağışının doğru şekilde gösterilememesi.”



Kaynak: macrumors

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...