Tgrt Haber

Sudan ucuz fiyatıyla Tecno Spark 20C tanıtıldı: iPhone'a benzeyen tasarımıyla dikkat çekiyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: gsmarena
28 Kasım 2023 11:45 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 11:46
Sudan ucuz fiyatıyla Tecno Spark 20C tanıtıldı: iPhone'a benzeyen tasarımıyla dikkat çekiyor

Ülkemizde de faaliyet gösteren Tecno, bütçe dostu yeni akıllı telefonunu tanıttı. Spark 20C sessiz sedasız piyasaya çıktı. İşte özellikleri ve fiyatı.

Düşük bütçeli telefonların alıcısı, amiral gemisi​ modellere kıyasla daha fazla. Bu nedenle markaların akıllı telefon​ satış performansını belirleyen en önemli etkenlerden biri de satılan telefonların sayısı.

Son dönemde gerek Türkiye gerek diğer pazarlarda da Tecno rüzgarı ediyor. Firma, dikkat çeken modelleriyle rekabet ederken bu aileye yeni bir üye daha ekledi.

TECNO SPARK 20C SESSİZ SEDASIZ TANITILDI

Teknik açıdan günlük ihtiyaca uygun özelliklerle gelen Tecno Spark 20C, gücünü MediaTek Helio G36 işlemciden alıyor. Bu işlemci ile birlikte telefon, AnTuTu performans testlerinden 150.000 puan aldı ve biraz rakiplerinin gerisinde kaldı.

Öte yandan Spark 20C’de 4/8GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği bulunuyor. Ayrıca 18W şarj ve 5.000 mAh pil ile donatıldığını da belirtmekte fayda var. 

Sudan ucuz fiyatıyla Tecno Spark 20C tanıtıldı: iPhone'a benzeyen tasarımıyla dikkat çekiyor

Ekran tarafında ise dikkat çeken detay yenileme hızı. 90Hz ekran yenileme hızına sahip olan telefon, 6,6 inç IPS LCD panel ile geliyor. Ek olarak telefonun ön tarafında iPhone 14 serisiyle görünen Dinamik Ada özelliğine yer verilmesi de markanın Apple’dan ilham aldığını ortaya koyuyor.

Henüz Türkiye pazarında satışa sunulmayan  Tecno Spark 20C, 130 dolardan başlayan fiyatla sahipleriyle buluşacak. Ülkemizdeki fiyatlandırmanın ne olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Kaynak: gsmarena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...