Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 15:28

Galaxy Watch 6 serisi için Kasım güncellemesi çıktı: Samsung’dan dikkat çeken değişiklik

Samsung, akıllı saatleri Galaxy Watch 6 serisi için Kasım 2023 güncellemesini yayınladı. Teknoloji devi bu güncelleme ile saatlerinde küçük ama bir o kadar da dikkat çekici değişiklik yaptı.
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 14:39

Steam sonbahar indirimleri: Mutlaka göz atılması gereken 40’tan fazla oyun!

Steam sonbahar indirimleri başladığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Türkiye’de dolara geçilmesi nedeniyle oyun fiyatları bir hayli artmıştı. Ancak oyuncular bu indirimlerle biraz da olsa rahatlayacaktır.
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 14:27

Yapay zeka şirketi OpenAI ve Microsoft'un başı dertte

OpenAI ve Microsoft, yapay zeka uygulamalarını eğitmek için telif hakkıyla korunan eserleri izinsiz kullanmak suretiyle "yazarların emeğini sömürerek kazanç elde etmekle" suçlanıyor.
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 13:18

GTA 6 için üzücü gelişme: Önemli bir özelliği kaldırıldı

Rockstar Games'in Grand Theft Auto 6 oyununa eklemeyi düşündüğü söylenen 'gelişmiş hava durumu' sisteminden kötü haber geldi. İddiaya göre GTA 6, kasırga ve hortum gibi doğal afetleri içermeyecek.
 - 'Attığımız her adım bizi heyecanlandırıyor'
22 Kasım 2023 - 13:04

'Attığımız her adım bizi heyecanlandırıyor' Erdoğan’dan Kızılelma, TB3 ve Kaan açıklaması

Cezayir ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Savunma Sanayi’nin gözdesi Kaan, TB3 ve Kızılelma için konuştu. Aselsan'ın çalışmalarını da değerlendiren Erdoğan, sözünü tutmayan ülkelere de sitem ettti. İşte detaylar
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 12:45

EA Games oyunlarında dev indirim: Fiyatlar yarı yarıya indi, elinizi çabuk tutun

Dünyaca ünlü oyun şirketi EA Games, sevilen oyunlarında yüzde 50 indirime gitti. Peki hangi EA oyunları ne kadar oldu? İşte Muhteşem Cuma indirimleri sonrası EA oyunlarının fiyatı
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 12:22

Apple sanal dünyaya kapılarını açıyor: Vision Pro çıkış tarihi sızdırıldı

Apple'ın 'mekansal bilgi işlem cihazı' olarak nitelediği Vision Pro karma gerçeklik (MR) gözlüğüyle ilgili sızıntılara yenisi eklendi. Cihazın ne zaman piyasaya çıkacağını söyleyen bir iddia ortaya atıldı.
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 12:21

Bilim adamları erkekler için çareyi fındıkta buldu... Günde 2 avuç bile yetiyor, işte bilinmeyen faydası

Bilim adamları, yapılan çalışmalar sonucunda fındıkların erkekler üzerindeki önemli bir etkisini ortaya çıkardı. Günde 2 avuç bile yetiyor.
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 11:42

Instagram'dan kullanıcılara rahat nefes aldıracak özellik

Instagram kullanıcılarının şikayetçi olduğu önemli eksiklikleri gidermek için kolları sıvadı. Hesabınızı itibarının zedelenmesine yol açan 'spam takipçi' sorunu yakında tarihe karışıyor.
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 10:54

ChatGPT sesli konuşma özelliğini bedava yaptı

ChatGPT ile sesli konuşmak için artık her ay 20 dolar ödemeye gerek yok. OpenAI, yapay zeka sohbet botuna çağ atlatan bu özelliği herkese açık hale getirdiğini duyurdu.
Teknoloji - Teknoloji
22 Kasım 2023 - 10:08

Epic Games’te dev indirimler: Oyunların fiyatı yarı yarıya düştü…

Epic Games Store için ‘Muhteşem Cuma’ adı altında oyunlarda dev indirimler başladı. Bazı oyunların fiyatı yarı yarıya inmiş durumda. İşte güncel fiyatlar…
 - Geldi, gitti, yine geldi
22 Kasım 2023 - 09:31

Son dakika: OpenAI, kovduğu CEO'su Sam Altman'ı tekrardan getirdi

Son dakika... Yapay zeka ChatGPT'nin geliştiricisi Sam Altman, henüz bir hafta önce kovulduğu OpenAI şirketine tekrardan getirildi. Microsoft ile adı anılan Altman'ın eski şirketi tarafından zehir zemberek sözler edilmesine rağmen geri dönmesi büyük yankı uyandırdı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Kasım 2023 - 22:22

Huawei telefonlarda Android tarih mi oluyor? İşte beklenen açıklama

Huawei yeni HarmonyOS Next işletim sistemi ile Android uygulamalarını desteklemeyi bırakıyor. Ancak şirket Türkiye dahil diğer uluslararası pazarlardaki müşterilerinin içine su serpen bir açıklama yaptı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Kasım 2023 - 18:26

Samsung bir modele daha One UI 6 güncellemesini yayınladı

Samsung, Android'in en son sürümünü bir telefonuna daha getirdi. Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesi ABD'deki Galaxy A54 kullanıcıları için resmen çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Kasım 2023 - 17:10

Apple'dan AB'ye başkaldırı

Avrupa Birliği'nin teknoloji şirketlerine katı kurallar getiren Dijital Hizmetler Yasası (DMA) 'devleri' zora soktu. TikTok, Meta ve Microsoft'un ardından Apple da 'platformunu rakiplere açmasını zorunlu kılan' düzenlemeye itiraz etti.
Teknoloji - Teknoloji
21 Kasım 2023 - 15:31

YouTube kurnazlık peşinde: Chrome kullanmayana videoyu geç açıyor

Bazı kullanıcıların bildirdiğine göre YouTube, Mozilla Firefox ve Microsoft Edge tarayıcılarında geç açılıyor. Google Chrome uygulamasında ise her zamanki hızını koruyor. Google ise topu kullanıcılara attı.
Teknoloji - Teknoloji
21 Kasım 2023 - 14:07

Google, Chrome Web Mağazası'nı tepeden tırnağa yeniledi

Google, Chrome tarayıcı için geliştirilen eklentilerin ve temaların listelendiği 'Chrome Web Mağazası' için güncelleme yaptı. Mağazanın tasarımını yeniledi, aranan bir öğrenin bulunmasını kolaylaştıracak düzenlemeler getirdi.
Teknoloji - Teknoloji
21 Kasım 2023 - 13:28

Steam dolara geçti: Ucuza oyun alınabilecek alternatif platformlar

Popüler oyun dağıtım platformu Steam, TL'yi kaldırıp dolar ile satışa başlayınca oyun fiyatları adeta uçuşa geçti. Yaşanan bu gelişme, kullanıcıları alternatif arayışına sürükledi. Türk Lirası ile satış yapan, ucuza oyun alabileceğiniz uygulamaları listeledik.
Teknoloji - Teknoloji
21 Kasım 2023 - 12:24

NASA paylaştı: İşte Samanyolu Galaksisi'nin kalbi

Gökbilimciler, James Webb Uzay Teleskobu'nu kullanarak Sagittarius A'dan yaklaşık 300 ışık yılı uzaklıkta bulunan Sagittarius C (Sgr C) adlı aktif bir yıldız oluşum bölgesini inceledi.
Teknoloji - Teknoloji
21 Kasım 2023 - 11:35

WhatsApp, e-posta ile doğrulama seçeneğini sundu: Nasıl kullanılır?

WhatsApp'ın yeni giriş yöntemi belli oldu. Bugüne kadar yalnızca telefon numarasıyla oturum açmaya izin veren uygulama, ikinci bir seçenek olarak "e-posta ile doğrulama" özelliğini hayata geçirdi.
Başa Dön Sona Git