Tgrt Haber

Minik kuzunun plaj keyfi: Bütün gözler ona çevrildi, ilgi odağı oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Haziran 2024 14:24 - Güncelleme : 29 Haziran 2024 14:42

Sakarya'da bir kişi, sahiplendiği ve adeta çocuğu gibi baktığı ‘İpek' isimli kuzusunu sahile indirdi. Minik kuzuya sahildeki vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Sakarya​ Karasu'da yaşayan İsmail Çakmak isim vatandaş, iki ay önce minik bir kuzu​ sahiplendi. ‘İpek' ismini verdiği kuzuyu biran olsun yanından ayırmayan Çakmak, adeta çocuğu gibi ilgilendiği kuzusu ile bu kez ise Karasu Sahili'ne gitti.

TATİLCİLERİN BÜYÜK İLGİSİNİ ÇEKTİ

Sahibi ile sahili turlayan minik kuzu, tatilcilerin büyük ilgisini çekti. Vatandaşların severek, fotoğraflar çektiği kuzu adeta sahilin ilgi odağı oldu.

Minik kuzunun plaj keyfi: Bütün gözler ona çevrildi, ilgi odağı oldu - 1. Resim

"ARTIK HALKLA BİRLİKTE SAHİLDE DOLAŞIP GEZER"

Kuzunun sürekli plaja gelmek istediğini belirten Çakmak, "Plaja gelmeyi çok istiyor. Burada gezmek, dolaşmak istiyor. Sezonda hep onunla birlikte plajdayım artık. Çocuklar daha çok sevmeye başladı. Artık halkla birlikte sahilde dolaşıp gezer” diyerek kuzusunun deniz kenarına olan ilgisini de dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...