Tgrt Haber

1 Mart 2024 Cuma BİM AKTÜEL ürün kataloğu ve fiyatları

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2024 08:17 - Güncelleme : 01 Mart 2024 08:18
1 Mart 2024 Cuma BİM AKTÜEL ürün kataloğu ve fiyatları

BİM'de bu hafta birbirinden çeşitli ürünler satışa sunuluyor. İhtiyaç duyabileceğiniz pek çok ürün uygun fiyatlarla raflardaki yerini alıyor. İşte, 1 Mart 2024 Cuma günü için öne çıkan BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyatları!

BİM​'de bu hafta birbirinden çeşitli ürünler satışa sunuluyor. İhtiyaç duyabileceğiniz pek çok ürün uygun fiyatlarla raflardaki yerini alıyor. İşte, 1 Mart 2024 Cuma günü için öne çıkan BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyatları!

BİM AKTÜEL KATALOG ÜRÜNLERİ VE FİYATLARI

BLANDER SETİ: Mutfakta pratik bir yardımcı olan blender setleri, 1 Mart Cuma günü BİM mağazalarında satışa sunulacak. Farklı marka ve modellerde blender setlerine uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

1 Mart 2024 Cuma günü BİM AKTÜEL ürün kataloğu ve fiyatları - 1. Resim

DİKEY SÜPÜRGE: Ev temizliğini kolaylaştıran dikey süpürgeler, BİM aktüel katalogunda yer alıyor. Tozları ve kirleri etkili bir şekilde temizlemek için ideal olan bu ürünler, cazip fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

ELEKTRİKLİ BİSİKLET: Spor yaparken ulaşımınızı da sağlayacak olan elektrikli bisikletler, BİM mağazalarında yerini alıyor. Hem çevre dostu hem de pratik olan bu bisikletler, uygun fiyatlarıyla tercih sebebi olabilir.

1 Mart 2024 Cuma günü BİM AKTÜEL ürün kataloğu ve fiyatları - 2. Resim

TENCERE​ VE TABAK TAKIMLARI: Mutfakta ihtiyacınız olan tencere ve tabak takımları da BİM aktüel katalogunda bulunuyor. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen bu ürünler, bütçenizi sarsmadan mutfak eşyalarınızı tamamlamanıza yardımcı olacak.

ÇEŞİTLİ SUNUMLUKLAR VE SAKLAMA KAPLARI: Sofralarınızı şık bir şekilde donatmanızı sağlayacak çeşitli sunumluklar ve saklama kapları da BİM mağazalarında yer alıyor. Pratik ve kullanışlı olan bu ürünler, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...