Tgrt Haber

Gelinin kaybolan yüzüğünü 100 kişiden sadece 1 tanesi 9 saniyede bulabiliyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2022 10:00 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 15:09

Optik yanılsamalar kişilik özellikleri ve bilişsel beceriler hakkında çok şey ortaya çıkarıyor. Ayrıca uzmanlara göre bu tür bulmacaları çözmek, beyin jimnastiği ve beyin işlevlerini artırmak için eğlenceli bir yol sunuyor. Şimdi, basit gibi görünen bu optik illüzyonda kaybolan yüzüğü bulmanız için sadece 9 saniye süreniz var.

Optik illüzyon bir düğündeki bir sahneyi tasvir ediyor. Gelin ve damat üzgün görünürken, sağdıç açıkça paniklemiş gibi görünüyor. Çünkü nikah yüzüğünü kaybeden, gelinle damada takmakla görevli olan sağdıç. Görsel illüzyondaki görev sağdıcın yüzüğü bulmasına yardım etmek… Bunun için 9 saniye süreniz var. Algı uzmanlarına göre verilen sürede sadece 100 kişiden 1’i yüzüğü bulabiliyor. Hazırsanız başlayabilirsiniz.

Gelinin kaybolan yüzüğünü 100 kişiden sadece 1 tanesi 9 saniyede bulabiliyor!

9 SANİYEDE BULAN KESKİN ODAKLANMA VE İYİ BİR GÖRSEL ZEKAYA SAHİP

Algı uzmanlarına göre söz konusu düğün​ görselindeki yüzüğü bulanlar sadece 100 kişiden 1’i. Bu süre zarfından yüzüğü görebilenin daha keskin bir odaklanmaya ve iyi bir görsel zekaya sahip olduğu belirtiliyor. Resimdeki küçük ayrıntılar sizi cevaba götürebilir. Optik illüzyonlarda istenileni bulmaktan ziyade, istenileni belirlenen süre içinde bulmak zeka farkını ortaya çıkarıyor. Şimdi içinizden 9’a kadar saymaya başlayabilirsiniz.

Gelinin kaybolan yüzüğünü 100 kişiden sadece 1 tanesi 9 saniyede bulabiliyor!

Kazananları tebrik ediyoruz. Algı uzmanlarına göre daha fazla optik illüzyon problemi çözmeye devam ederek görsel algınızı geliştirmeniz ve bilişsel fonksiyonlarınıza katkı sağlamanız mümkün. Psikanalizlerin bir parçası olarak kullanılan optik illüzyon testleri düzenli çözmek hızlı kavrama yetisi üzerinde olumlu katkılar sağlıyor.

Uzmanlar tarafından belirlenen görsellerle oluşturulmuş optik illüzyon ve IQ testlerinden daha fazlasına ulaşmak için TGRTHabel.aktuel'i tıklayabilirsiniz.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...