Tgrt Haber

12 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Nisan 2023 15:35 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 16:24
12 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü diskalifiye yaşandı. Yarışmacılardan Özlem hakaret içerikli sözler sarf ettiği için Gelinim Mutfakta yarışmasından elendi. Peki, bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 12 Nisan Çarşamba puan durumu!

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta​ yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi 7 altın bilezik kazanıyor. Bugün Gelinim Mutfakta​ yarışmasında bugün kim birinci oldu? 

GELİNİM MUTFAKTA​'DA DİSKALİFİYE​ ŞOKU!

Gelinim Mutfakta​ yarışmasında Nursel Ergin​ çok üzgün olduğunu belirterek yarışmacılara ses kaydı dinletti. Ses kaydında hakaret cümlelerinin yanı sıra yapılan yiyeceklerin değiştirildiği iması yer aldı. Ses kaydındaki kişi ise yarışmacılardan Merve​ oldu. Nursel Ergin​, üzülerek Özlem Argun'un diskalifiye​ edildiğini söyledi. Nedeni ise, ses kayıtlarında kullandığı hakaret dolu cümleleriydi.

11 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA​ PUAN DURUMU!

12 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

GELİNİM MUTFAKTA​ 12 NİSAN KİM BİRİNCİ OLDU?

12 Nisan Çarşamba günü Gelinim Mutfakta​ yarışmasında gelinler pilavlı tavuklu kebap tarifiyle en yüksek puanı almak için mutfağa girdi. Sunucu Nursel Ergin​ ve kayınvalidelerin yarıştığı Gelinim Mutfakta​'da bugün çeyreği Merve​ Tekin kazandı. 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...