Tgrt Haber

16 Ağustos atamalarına göre Süleyman Özdemir, Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne atandı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2024 09:43 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 09:55
16 Ağustos atamalarına göre Süleyman Özdemir, Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne atandı

16 Ağustos Resmi Gazete kararına göre 13 üniversitede yeni rektör atamaları yapıldı. Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Süleyman Özdemir kimdir, kaç yaşında merak edilirken hayatı da gündeme geldi.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama ve kararlara göre Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne Süleyman Özdemir getirilirken aslen nereli, hangi görevlerde bulundu gibi sorular da merak konusu oldu.

ESENYURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SÜLEYMAN ÖZDEMİR KİMDİR?

1971 senesinde Ankara​'da dünyaya gelen Özdemir ilkokul eğitimini Nuri Örs İlkokulu’nda tamamlarken Vefa Poyraz Lisesi’nde eğitimini tamamladı.

1988 senesinde İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nü 1992'de bitirdi.

“Dünya’da ve Türkiye’de Zorunlu Çalışma” adlı teziyle yüksek lisansı tamamladı.  6 Haziran 2005 Sosyal Politika alanında Doçentliğe yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...