Tgrt Haber

16 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Mart 2023 14:34 - Güncelleme : 16 Mart 2023 15:43
16 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin, en yüksek puanı almak için yarışıyor. Sunuculuğunu Nursel Ergin'in yaptığı gelinim Mutfakta yarışmasında bugün Hasanpaşa köftesi ile yarışmacılar en yüksek puanı almaya çalıştı. Ara final heyecanının devam ettiği yarışmada günün birincisi kim oldu? 16 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Hafta içi her gün saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta​ yarışmasının sunuculuğunu Nursel Ergin​ üstleniyor. Ara final heyecanının yaşandığı yarışmada bugün Hasanpaşa köfte tarifi ilgi gördü. Günün birincisi çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi altın bileziğin sahibi olacak. Peki, 16 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan tablosu! 

15 MART GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

HATİCE- 17 puan

MERVE- 10 puan

RABİA- 10 puan

ÖZLEM- 11 puan

16 MART GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Saat 13:00'da başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün gelinler Hasanpaşa köfte ile en yüksek puanı almak için yarıştı. Rabia 30 bilezik hakkını kaybederken, puanlama sonucu Merve ve Özlem kuraya kaldı ve günün birincisi Özlem oldu. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...