Tgrt Haber

16 Ocak Gelinim Mutfakta çeyreği kim kazandı? Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ocak 2023 13:55 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 15:50
16 Ocak Gelinim Mutfakta çeyreği kim kazandı? Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

4 gelin adayı günün en yüksek puanını alıp çeyrek altın kazanmak için mücadele ediyor. Nursel Ergin'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler bugün Hatay usulü şıhıl mahşi tarifini yaptı. Nursel Ergin ve kayınvalidelerin puanlaması sonrası en yüksek puanı alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olacak. Peki, 16 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta​ yarışmasında günün tariflerini yapan gelinlere sunucu Nursel Ergin​ ve kayınvalideler puan veriyor. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, 16 Ocak Gelinim Mutfakta çeyrek kimin oldu? 

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Rabia​ 7 altın bileziğin sahibi olurken, Zeynep​ ve Hatice​ haftanın en düşük puanını aldı. Yapılan görüşme sonrası bu hafta herhangi bir eleme olmadı. 

16 Ocak Gelinim Mutfakta çeyreği kim kazandı? Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

16 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

16 Ocak Gelinim Mutfakta yarışması saat 13:00'de başladı. Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı yarışmada bugün gelinler Hatay usulü şıhıl mahşi tarifini yaptı. Günün en yüksek puanını akarak çeyrek altın kazanan gelini Hatice oldu. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...