Tgrt Haber

2 OCAK BANKALAR AÇIK MI? Yılbaşında Eft ve Havale Yapılır Mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Ocak 2023 09:05 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 10:26
2 OCAK BANKALAR AÇIK MI? Yılbaşında Eft ve Havale Yapılır Mı?

2 Ocak Pazartesi gününe denk gelirken, vatandaşlar bugünde EFT, havale yapılıp yapılamayacağını araştırıyor. 1 Ocak'ın resmi tatil olması nedeniyle bankalar kapalıydı. Hafta içleri açık olan ve tüm işlemlerinin gerçekleştiği bankalarda resmi tatillerde EFT, havale yapılamaz. Peki bugün bankalar açık mı? 2 Ocak'ta bankalar saat kaçta açılacak?

Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşlar 31 Aralık ve 2 Ocak'ta tatil​ olup olmayacağını, noterlerin ve bankaların açık olup olmayacağını araştırıyor. 1 Ocak resmi tatil​ olarak kabul edilir. Bu sebepte bazı kurum ve kuruşlar resmi tatil nedeniyle tatil olacak. Peki, 2 Ocak'ta EFT​, havale yapılır mı? 

MİLLİ PİYANGO SIRALI TAM LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ...

1 OCAK RESMİ TATİL Mİ?

1 Ocak Pazar gününe denk gelirken, 31 Aralık Cumartesi gününe denk geliyor. 1 Ocak 2023 resmi tatil olarak kabul edilir ancak 31 Aralık resmi tatil değildir. 

2 OCAK BANKALAR AÇIK MI? Yılbaşında Eft ve Havale Yapılır Mı?

2 OCAK'TA BANKALAR​ AÇIK MI?

Bankalar genel olarak 09.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ancak bazı banka şubeleri saat 17.00’a kadar müşteri kabul etmektedir. Bu yıl 1 Ocak Pazar gününe denk gelmektedir. Resmi tatillerde bankalar işlem kabul etmez. Aynı zamanda 2 Ocak Pazartesi günü bankalar aynı saatte işlem alacaktır. 2 OCAK BANKALAR AÇIK MI? Yılbaşında Eft ve Havale Yapılır Mı?

YILBAŞINDA EFT YAPILIR MI?

Hafta sonları veya resmi tatillerde herhangi bir işlem yapılamaz. Bu süreçlerde yapacağınız işlemler ilk iş gününde gerçekleşecektir. 1 Ocak Pazar gününde de herhangi bir EFT veya havale işlemi gerçekleşemez. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...