Tgrt Haber

20 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Patatesli Malatya böreği tarifi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Nisan 2023 13:20 - Güncelleme : 20 Nisan 2023 15:43
20 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Patatesli Malatya böreği tarifi!

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yemeği patatesli Malatya böreği oldu. Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin en yüksek puanı almak mutfağa girdi.

Cuma günleri yapılan Gelinim Mutfakta​ haftanın finalinde en düşük puanı toplayan yarışmacı​ elenen isim oluyor. En yüksek puanı almak için yarışan 4 gelin, hem elenmemek hem de 7 altın bileziği almak için yarışıyor. 

19 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yemeği çıtır kat pasta tarifi oldu. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altın​ kazanacak. 19 Mayıs Gelinim Mutfakta birincisi 21 puanla Hatice​ oldu. 

20 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanını alanyarışmacı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi oluyor. 20 Nisan Gelinim Mutafkta günün birincisi Miyase​ oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA PATATESLİ MALATYA BÖREĞİ TARİFİ!

20 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Patatesli Malatya böreği tarifi!

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...