Tgrt Haber

25 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan tablosu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Ocak 2023 13:57 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 15:45
25 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan tablosu!

Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da ara final ödülü tarihi açıklandı. Bu hafta 2 kişinin eleneceği yarışmada 2 kişi ara finalde yarışma fırsatı bulacak. Dün Gelinim Mutfakta'da Olga çeyrek altını kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta ara final ne zaman, yarışmacılar kimler? Gelinim Mutfakta 25 Ocak puan durumu!

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta​ yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi oluyor. 4 gelin adayı en iyi yemeği yapıp en yüksek puanı almak için yarışıyor. Peki, Günün birincisi kim oldu? 25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! 

GELİNİM MUTFAKTA ARA FİNAL NE ZAMAN?

Önümüzdeki Pazartesi günü bu hafta elenmeyen 2 yarışmacı ve oylama sonucu yarışmaya hak kazanan 2 yarışmacı ile birlikte ara final yapılacak. 4 hafta boyunca Gelinim Mutfakta'da 30 altın bilezik ve 20 çeyrek altın verilecek ve eleme olmayacak.  

24 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasının bugünkü bölümünde gelinler çi börek tarifi ile en yüksek puanı almak için yarıştı. Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altın kazanan gelini Olga oldu. 

Olga:18

Hatice:14

Rabia:11

Özlem:9

25 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan tablosu!

25 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında aşkın lezzeti tarifi yapıldı. 4 gelin, kayınvalidelerden ve sunucu Nursel Ergin'den en yüksek puanı almak için yarıştı. Gelinim Mutfakta yarışmasında bugünün birincisi Rabia​ oldu. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...