Tgrt Haber

Arefe günü poliklinikler açık mı? Bugün hastaneler, sağlık ocakları açık mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Haziran 2023 08:48 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 09:30
Arefe günü poliklinikler açık mı? Bugün hastaneler, sağlık ocakları açık mı?

Kurban Bayramı 4 gün sürerken, kamu kurum ve kuruşlarında çalışanların bayram tatili ise 9 gün olarak belirlendi. 9 günlük bayram tatili 24 Haziran Cumartesi günü başladı. Peki, 27 Haziran Arefe günü hastaneler, sağlık ocakları açık olacak mı?

Dört gün sürecek olan bayram​ tatilinde sağlık ocakları hizmet vermeyecek. Sağlık ocaklarında muayene veya aşı randevusu olan kişiler ise randevularını bayram sonrasına ertelemelidir. Peki, 27 Haziran (Arefe günü) hastaneler saat kaça çalışacak. Sağlık Ocakları bugün açık mı? 

26 HAZİRAN HASTANELER AÇIK MI?

Aile Sağlığı Merkezi/Sağlık Ocakları idari izin kapsamında olacağından 26 Haziran Pazartesi günü de dahil kapalı olacak. Sağlık Ocakları (Aile hekimleri)  3 Temmuz Pazartesi günü hizmet vermeye devam edecek. Hastanaler ise 9 günlük bayram tatilinde kapalı olacak. 

AREFE GÜNÜ SAĞLIK OCAKLARI (AİLE HEKİMİ) AÇIK MI?

26-27 Haziran tarihinde Aile Sağlığı Merkezleri olarak da bilinen Sağlık Ocakları kapalı olacak. 26 Haziran Pazartesi günü eczaneler açık olacak. Arefe günü ise öğleden sonra eczaneler kapalı olacak. Hastanelerin ise acil servisleri hizmet vermeye devam edecek.

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...