Tgrt Haber

28 Ekim'de kargolar açık mı? bankalar, noterler açık mı? 28 Ekim'de banka ve noterler saat kaça kadar açık?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2022 10:01 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 10:38
28 Ekim'de kargolar açık mı? bankalar, noterler açık mı? 28 Ekim'de banka ve noterler saat kaça kadar açık?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle kamu kurumları ve okullar tatil olacak. Bu yıl 29 Ekim cumartesi gününe denk gelmektedir. Peki, okulların yarım gün olduğu 28 Ekim Cuma günü bankalar açık mı, 28 Ekim'de noterler kaça kadar açık?

Her yıl Türkiye​'nin çeşitli yerlerinde etkinlikler düzenlenir. Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim​ 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl büyük bir coşkuyla kutlanır. Bu yıl Cumartesi gününe gelen 29 Ekim için vatandaşlar tatil günlerini araştırıyor.

29 EKİM TATİL Mİ? 

29 Ekim her yıl Cumhuriyet Bayramı​ nedeniyle resmi tatil​ oluyor. Bu yıl cumartesi gününe denk gelen 29 Ekim 2022 günü resmi tatil nedeniyle kamu kurumları kapalı olacak. Bankalar​, okullar, noterler, PTT’ler, kargolar ve devlet daireleri kapalı kurumlardan biridir. 

28 EKİM'DE OKULLAR TATİL Mİ? 

28 Ekim'de resmi kurum kuruşlar yarım gün çalışır. Okullar ise bayram saat 13.00'dan sonra başladığı için tatildir. Okullar 29 Ekim Cumhuriyert Bayramı olması sebebiyle tüm gün tatil olacak. 

28 EKİM'DE BANKALAR VE NOTERLER AÇIK MI? 

29 Ekim'de, kamu kuruluşları, bankalar ve noterler resmi tatil nedeniyle kapalı olacak. Bankalar dolayısıyla kapalı olacak. Bankalar normal mesai saatine Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Noterlerde 29 Ekim'de tatil olacak ve 28 Ekim'de yarım gün kapalı olacak. 

28 EKİM'DE KARGOLAR AÇIK MI? 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın cumartesi gününe denk gelmesinin ardından 28 Ekim Cuma günü kargoların açık olup olmayacağı araştırılıyor. Kargo dağıtımı 13.00'a kadar devam edecek. Ancak kargoların detaylı çalışma düzeni hakkında bilgi almak için kargoların müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...