Tgrt Haber

28 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Bugün Gelinim Mutfakta puan durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Şubat 2023 14:20 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 15:31
28 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Bugün Gelinim Mutfakta puan durumu!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremin ardından yayın akışında yer almayan Gelinim Mutfakta yarışması 27 Şubat Pazartesi günü yayın hayatına başladı. Ara final heyecanının yaşandığı Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu Nursel ergin üstleniyor. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Şubat puan durumu!

Ara final haftasında 30 altın bilezik ve 20 çeyrek altının verileceği Gelinim Mutfakta​ yarışmasında eleme olmayacak. Ara finalin devam ettiği Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin, kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin'den en yüksek puanı almak için yarışıyor. Pek, bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 

27 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Dün 2 haftalık bir aranın ardından yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı belli oldu. 27 Şubat Gelinim Mutfakta birincisi Rabia​ oldu. 

28 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Hafta içi her gün saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmacısında humuslu acılı köfte tarifi ile en yüksek puanı almak için yarıştı. Gelinim Mutfakta günün çeyrek altını kazanan gelin Hatice​ oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMACILARI

Rabia,

Merve​,

Hatice,

Özlem

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...