Tgrt Haber

29 Ekim etkinlikleri nerelerde olacak? İstanbul, İzmir 29 Ekim ücretsiz konser etkinlikleri

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2022 07:23 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 08:52
29 Ekim etkinlikleri nerelerde olacak? İstanbul, İzmir 29 Ekim ücretsiz konser etkinlikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Üsküdar Meydanı’nda yapılacağını duyurdu. İzmir'de de etkinliklerin yapılacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için 3 gün 3 gece kutlama yapacaklarını açıkladı. Peki, İstanbul, İzmir 29 Ekim ücretsiz konserleri nerede ve saat kaçta?

Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan 29 EkimCumhuriyet Bayramı​ bu yıl Cumartesi gününe denk gelmektedir. 29 Ekim günü tüm kurum ve kuruşlar tatil. Tüm Türkiye'de çeşitli etkinliler düzenledi, konser​ organizasyonu yapıldı. Peki, İstanbul​'da 29 Ekim'de hangi konserler olacak? İşte İstanbulve İzmir​'de 29 Ekim etkinlikleri! 

29 EKİM İSTANBUL ETKİNLİKLERİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılacağı etkinlik Üsküdar'da olacak. Burada Anadolu Ateşi dans gösteriminin ardından sanatçı Selda Bağcan sahne alacak.

29 Ekim etkinlikleri nerelerde olacak? İstanbul, İzmir 29 Ekim ücretsiz konser etkinlikleri

İBB Kültür AŞ’nin düzenlediği konserlerde de Eyüp Haliç Etkinlik Alanı’nda saat 20.30’da Tuğkan, Sultanbeyli Kent Meydanı’nda saat 20.30’da Yüksek Sadakat, Kağıthane Sadabat Parkı’nda saat 20.30’da Samida sahne alacak.

Fatih’te İBB’nin restore ederek kente kazandırdığı Mevlanakapı Kara Surları’nda gün boyu etkinlikler yapılacak. Maskotlu Çocuk Konseri, Pound Rockout Atölyesi, Bando Gösterisi ve Sokak Sanatları, Sihirli Bayrak Atölyesi etkinlikleri çocuklar ile buluşturulacak.

Kadıköy’deki Müze Gazhane’de de bayramda, her yaş grubuna özel, tüm güne yayılacak bir dizi etkinlik düzenlenecek. İBB Kültür AŞ tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında atölyeler, söyleşiler, gösteriler ve çok daha fazlası Müze Gazhane’de olacak. 

İSTANBUL'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ancak vatandaşların İstanbulkart'ını kişiselleştirmeyi unutmamaları gerekir. İstanbulkart kişileştirme aşağıda bulunan linkten kişisel bilgilerin doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra kişileştirme işleminiz tamamlanacaktır. 

29 Ekim etkinlikleri nerelerde olacak? İstanbul, İzmir 29 Ekim ücretsiz konser etkinlikleri

İSTANBULKART KİŞİLEŞTİRME İÇİN TIKLAYIN 

29 EKİM İZMİR ETKİNLİKLERİ

İzmir Cumhuriyet Bayramı kutlamaları programı 2022 için beklenen açıklama geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için 3 gün 3 gece kutlama yapacaklarını ilan etti. İzmir'de etkinlikler Kültürpark'ta gün boyu devam edecek. 13.30’da halk oyunları gösterisiyle başlayacak program, 14.00’te Ozbi konseriyle sürecek. 16.00’da Babazula, 18.00’de Adamlar konseri, 19.30'da DJ Yasin Keleş sahne alacak. Saat 20.00’de Ümit Besen ve Pamela konseri olacak. 21.30’da DJ Yasin Keleş’in yeniden sahneye çıkacağı gecede 22.00’de DJ Nihat Sırdar renk katacak.
 
Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...