Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
8 saat 10 dakika önce

TBMM’ye mülakatsız 275 işçi alımı için başvuru şartları belli oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatı kadrolarına 275 işçi alımı yapılacak. Başvuru şartları ve tarihleri ise araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 36 dakika önce

Nobel ödülü alan isimlerin kaç para alacakları belli oldu

2024 Nobel Ekonomi Ödülü, Daron Acemoğlu, Simon Johnson ve James A. Robinson'a verildi. Daron Acemoğlu'nun ödül almasının ardından Nobel ödülü alanlar kaç para alıyor sorusu gündeme geldi. Ayrıca Türkiye'den kaç kişinin Nobel aldığı da merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 49 dakika önce

Uçakta 7700 kodunun anlamı acil iniş kararının ardından gündeme geldi

Bugün sosyal medyada bir uçakta 7700 kodunun verilmesi haberinin üzerine nedir, ne anlama geliyor merak konusu oldu. X platformunda İstanbul - Constantine seferi yapan bir uçakta 7700 kodu verildiği iddia edildi.
Aktüel - Aktüel
8 saat 57 dakika önce

Mevzular Açık Mikrofon 6284 ücretsiz olarak izlenebilecek

Oğuzhan Uğur, X (Twitter) hesabından Mevzular Açık Mikrofon 6284 özel bölümünün tanıtım videosunu paylaştı. Programın yayın tarihi ve nereden izleneceği merak edildi.
Aktüel - Aktüel
9 saat 17 dakika önce

Hayatını kaybeden A1 Capital'in sahibi Murat Güler'in kariyeri

Borsa ile yakından ilgilenenlerin adını sıklıkla duyduğu Murat Güler'in vefat haberi sevenlerini üzdü. Gündeme gelmesinin ardından kimdir, aslen nereli merak edilmişti. Vefatının ardından başsağlığı mesajları da paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 24 dakika önce

Fintek Çırağı’nın ikinci sene müjdesi: Fintek sözlüğü!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın vizyonu doğrultusunda, Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) ve Marmara Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen TÖDEB Fintek Çırağı Programı, ikinci yılına Marmara Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başladı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 32 dakika önce

Milli takıma gelmesi beklenen Deniz Gül'ün oynadığı takımlar ve mevkiisi

Porto takımında forma giyen genç yetenek Deniz Gül'ün milli takıma katılması beklenirken aslen nereli olduğu da merak edildi. 2024 sezonunda €5 milyon bonservis ile Porto'ya transfer olan Deniz Gül hangi takımda araştırılıyordu. İstatistikleri ve mevkiisi.
Aktüel - Aktüel
9 saat 33 dakika önce

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi 2023 yılında göreve başladı

Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki bir askeri üssü insansız hava aracı ile vurduklarını açıkladı. Yapılan saldırıda İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi’nin öldüğü iddia edildi. Yaşanan olayın ardından Herzi Halevi’nin kim olduğu araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 6 dakika önce

Bugünün maç programında milli maç bulunuyor, saat kaçta başlayacağı belli oldu

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde mücadelesine devam ederken İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği karşılaşmaya kısa süre kala bugün milli maç var mı, saat kaçta merak edildi.
Aktüel - Aktüel
10 saat 14 dakika önce

Nobel Ekonomi Ödülü alan Daron Acemoğlu York Üniversitesi'nden mezun oldu

Nobel Komitesi bu yıl Ekonomi Ödülü'nü Daron Acemoğlu, Simon Johnson ve James A. Robinson'a verildiği açıkladı. yapılan açıklamanın ardından Daron Acemoğlu kimdir, kaç yaşında, nereden mezun oldu, Türk mü soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
10 saat 16 dakika önce

Kredi kartı limitini düşürmek için izlenecek adımlar belli oldu

Kredi kartı limitinin nasıl düşürüleceğine dair araştırmalar hız kazandı. Savunma Sanayi Fonu'nun gelirini artırmak amacıyla 100 bin liranın üstündeki kredi kartlarından 750 TL fon payı alınacak.
Aktüel - Aktüel
10 saat 27 dakika önce

Kötü Kan dizisinin neden final yaptığı belli oldu! Yeni sezonunun ilk vedası

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kötü Kan dizisi final yaptı. Dizinin son bölümünün ardından Kötü Kan neden final yaptı sorusu gündeme geldi. Dizinin reyting sonuçlarını kadrosu bile kurtaramadı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 45 dakika önce

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 300 itfaiye eri alımı için başvuru şartlarını yayınladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde boş kadrolara açıktan atama yoluyla 300 itfaiye eri alımı yapılacağı duyuruldu. Duyurunun ardından başvuru tarihleri ve şartları ile ilgili araştırmalar hız kazandı.
Aktüel - Aktüel
11 saat 13 dakika önce

Beşiktaş ile transfer iddialarıyla gündeme gelen Berardi Sassuolo'da forma giyiyor

Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte takımların çalışmaları da başladı. Beşiktaş'ın Sassuolo'da forma giyen kanat oyuncusu Berardi'yi transfer etmek istediği iddia edildi. Taraftarlar tarafından Berardi kimdir, istatistikleri, hangi takımda oynuyor soruları araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
11 saat 38 dakika önce

"Hangi yazar yurt dışında eğitim almamıştır?" sorusu Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu

ATV ekranlarında Oktay Kaynarca'nın sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programında dün akşam yarışmacıya sorulan bir soru sosyal medyada çok konuşuldu. "Hangi yazar yurt dışında eğitim almamıştır?" sorusuna yanlış cevap veren yarışmacı 200.000 TL ödül ile ayrıldı.
Aktüel - Aktüel
11 saat 44 dakika önce

14 Ekim Lokman Hekim Anma Günü olarak geçiyor

Tıp ve şifa konusunda büyük bir üne sahip olan ve hekimliğin atası olarak bilinen Lokman Hekim, her yıl 14 Ekim günü Lokman Hekim'i Anma Günü’nde hatırlanıyor.
Aktüel - Aktüel
11 saat 46 dakika önce

Kızılay Haftası kutlamalarının yapılacağı tarih belli oldu

Her yıl Türkiye genelinde ekim ayının son haftasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında, Türkiye genelinde tanıtım, şiir, kompozisyon ve yarışma gibi etkinlikler düzenleniyor.
Aktüel - Aktüel
11 saat 56 dakika önce

Güzel Aşklar Diyarı dizisinden Hakim Alaca ayrılıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde yer alan Hakim Alaca karakterinin diziden ayrılacağına dair iddiaların ardından seyirciler Halil Ergün diziden ayrıldı mı, neden araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
12 saat 11 dakika önce

Kamuda memurlar için servis hizmetinin devam edip etmeyeceği belli oldu

Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında yer alan bilgilere göre kamuda memurlara servis hizmetinin kaldırılmasına karar verilmişti. Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamanın ardından kamuda memur servis hizmeti kaldırıldı mı, devam edecek mi sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
12 saat 40 dakika önce

TTRAK temettü kararı aldı! Nakit kar payı hak kullanım ve ödeme tarihi belli oldu

Türk Traktör temettü dağıtma kararı aldığını duyurdu. Yatırımcıyı sevindiren haber sonrası TTRAK 2024 temettü ne zaman merak edildi. Yapılan teklife göre pay başına net temettü tutarı 24,28 TL oldu.
Sona Git