Tgrt Haber

5 Mart İstanbul hava durumuna göre yağmur bekleniyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 09:28 - Güncelleme : 05 Mart 2024 09:38
5 Mart İstanbul hava durumuna göre yağmur bekleniyor

Bugün İstanbul'da yağmur yağacak mı? | 5 Mart günü İstanbul'da hava durumu merak edildi. Kapalı bir havaya uyanan vatandaşlar yağmur var mı, saat kaçta gibi soruları araştırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugünün hava durumu araştırıldı. Peki, Bugün yağmur var mı?

5 Mart günü sabah saatlerinde merak edilenler arasında bugün hava yağmurlu mu sorusu yer aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü​ verileri aracılığıyla gün içerisinde yağmur​ yağıp yağmayacağına dair bilgilere ulaşabiliyoruz. 5 Mart günü İstanbul​'da beklenen yağmurun saat kaçta başlayacağı da araştırıldı. İşte hava durumu​...

BUGÜN İSTANBUL'DA YAĞMUR YAĞACAK MI?

5 Mart günü İstanbul'da parçalı ve bulutlu hava durumu hakim. Öğlen saatlerinden itibaren ara ara sağanak yağmur bekleniyor.

5 Mart İstanbul hava durumuna göre yağmur bekleniyor - 1. Resim

5 MART HAVA DURUMU

Meteoroloji'ye göre 5 Mart gününün hava durumu şöyle:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneybatısı ile Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları ile Adana ve Mersin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır."

5 Mart İstanbul hava durumuna göre yağmur bekleniyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...