Tgrt Haber

5 Mart Survivor kim kazandı? Survivor 2023 eleme adayı kim oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Mart 2023 09:23 - Güncelleme : 06 Mart 2023 10:11
5 Mart Survivor kim kazandı? Survivor 2023 eleme adayı kim oldu?

Dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında eleme adayları belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler arasında gerçekleşen dokunulmazlık mücadelesinde kazananan takım yarışmacılarını koruma altına alırken, kaybeden takım eleme adayı belirledi. Hafta boyu gerçekleşen üç dokunulmazlıkla gitme adayları netlik kazandı. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2023 eleme adayı kim oldu?

Survivor​'da haftanın son yani üçüncü dokunulmazlık oyunu​ gerçekleşti. 5 Mart Pazar günü gerçekleşen yarışmada kazanan takım, hem takımını korumuş oldu hem de ödülün sahibi oldu. Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yapılacak oylama sonrası eleme adayları belli oldu. 

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün gerçekleşen Survivor dokunulmazlık mücadelesinde son eleme adayı da belli oldu. Dokunulmazlığı alan takım aynı zamanda ızgara köfteyi kazanmış olacak. 2023 Survivor'da bu hafta ilk oyunun kaybeden ünlüler​ olmuş ve bir isim çıkarmıştı. 5 Mart Pazar günü oynanan dokunulmazlık mücadelesinde ise oyunun kadınlar mücadelesini gönüllüler kazanırken erkekler yarışı da gönüllülerin oldu. Böylece haftanın üçüncü oyununu da gönüllüler takımı kazanmış oldu. 

5 Mart Survivor kim kazandı? Survivor 2023 eleme adayı kim oldu?

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

2023 Survivor'da bu hafta ilk oyunun kaybedeni ünlüler olmuş ve bir isim çıkarmıştı. Cumartesi günkü dokunulmazlığın kaybedeni yeniden ünlüler oldu. Dün oynanan mücadelenin ardından dokunulmazlığı kazanan takım gönüllüler oldu. Son oyun sonunda gerçekleşen ünlüler konseyinde oylamayla ilk isim Buse seçildi. Performans birincisi Nefise ise ikinci ismi söyleyerek Aysu'nun adını verdi.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...