Tgrt Haber

İş Adamı Muhammed Ali Acarzade, Onepro Global Türkiye temsilcisi oldu

06 Eylül 2022 18:00 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 13:29
İş Adamı Muhammed Ali Acarzade, Onepro Global Türkiye temsilcisi oldu

Muhammed Ali Acarzade yaptığı işbirlikleri ile büyük yankı uyandırırken, şimdi de Dubai’nin ve Avrupa’nın en büyük şirketleri arasında yer alan Onepro Global’ın Türkiye temsilciliğini alarak başarılarına bir yenisini daha kattı.

Muhammed Ali Acarzade yaptığı işbirlikleri ile büyük yankı uyandırırken, şimdi de Dubai’nin ve Avrupa’nın en büyük şirketleri arasında yer alan Onepro Global’ın Türkiye​ temsilciliğini alarak başarılarına bir yenisini daha kattı.

1 EYLÜL'DE TÜM İMZALAR ATILDI

Toplantıda yapılan konuşmada açıklamada bulunan Acarzade “Onepro Global ile birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Hayırlısı ile imzalar atıldı. Bizi Dubai’de çok güzel ağırladılar, çok teşekkür ederiz. Büyük projeler yapmaya devam edeceğiz, herkes için hayırlısı olsun.” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ALİ ACARZADE KİMDİR?

Muhammed Ali Acarzade, Acarzade Group Ceo’su, Oneproglobal Türkiye Temscilcisi’dir. İş dünyasının ve medya dünyasının yakından tanıdığı iş adamı bugüne kadar birçok basın yayın organında yer almıştır.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...