Tgrt Haber

Adana Tufanbeyli'de olan 3.4 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2024 16:44 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 16:47
Adana Tufanbeyli'de olan 3.4 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesinde yer alan veriler aracılığıyla son dakika verilerine anlık olarak erişebiliyoruz. Bugün Adana'da sarsıntı hissedilmesinin ardından deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde araması yapılırken derinliği de belirtildi.

27 Ağustos günü Adana​'nın Tufanbeyli​ ilçesinde hissedilen sarsıntı sonrasında az önce deprem​ mi oldu araması yapılırken Kandilli Rasathanesi​ son dakika olayının detaylarını paylaştı.

ADANA'DA DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA 27 AĞUSTOS?

27 Ağustos günü Adana'da 3.4 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntının derinliği 8.4 km olarak ölçülürken Tufanbeyli ilçesinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi.

Adana Tufanbeyli'de olan 3.4 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi - 1. Resim

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Gün içerisinde ülkemizde meydana gelen sarsıntılar anlık olarak erişime açılırken Rasathane verileri aracılığıyla Balıkesir, Muş, Antalya, Muğla gibi illerimizde hissedilen sarsıntıların şiddeti ve derinliğine erişebiliyoruz.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...