Tgrt Haber

Adım Farah dizisi konusu nedir? Adım Farah oyuncuları kimler?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
30 Ocak 2023 17:06 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 17:31
Adım Farah dizisi konusu nedir? Adım Farah oyuncuları kimler?

İlk tanıtım çekimlerinin basınla paylaşılmasının ardından büyük ses getiren Adım Farah dizisinin başrolünde Engin Akyürek ve Demet Özdemir yer alıyor. Sezonun iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Adım Farah dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki, merakla beklenen Adım Farah dizisi ne zaman yayınlanacak? Adım Farah konusu nedir, oyuncuları kimler?

Adım Farah dizisinin ilk tanıtım çekimleri büyük ses getirdi. Tanıtım karelerinin paylaşılmasının ardından sosyal medya yıkıldı. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu dizinin yayın tarihi belli oldu. Demet Özdemir ve Engin Akyürek​'in başrolünde yer aldığı dizinin konusu nedir? 

ADIM FARAH DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU 

İddialara göre, Adım Farah dizisi çarşamba günü​ izleyicisiyle buluşacak. Demet Özdemir’in de isteğinin çarşamba günü olduğu iddia edildi. Oyuncunun önceki işleri No: 309”, “Erkenci Kuş”, Doğduğun Ev Kaderindir2in çarşamba günü yayınlanması olduğu düşünülüyor. 

Adım Farah dizisi konusu nedir? Adım Farah oyuncuları kimler?

ADIM FARAH DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir, doktor olarak karşımıza çıkacak. Göçmen bir kadına hayat veren Özdemir'in hayatı şahit olduğu cinayet ile değişecek. 

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI 

 Fırat Tanış,

Senan Kara,

Lale Başar,

Oktay Çubuk

Mustafa Avkıran

Ali Sürmeli 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...