Tgrt Haber

Adım Farah Mehmet kimdir, gerçek adı ne? Fırat Tanış kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Mart 2023 16:34 - Güncelleme : 08 Mart 2023 17:21
Adım Farah Mehmet kimdir, gerçek adı ne? Fırat Tanış kaç yaşında, nereli?

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Adım Farah dizisi, sosyal medyayı salladı. Başrolünde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in rol aldığı dizi her çarşamba ekranlarda yer alıyor. Her çarşamba yayınlanan dizi, The Cleaning Lady dizisinden uyarlamadır. Dram türündeki dizi Adım Farah'ta Mehmet karakteri izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Adım Farah Mehmet kimdir, gerçek adı ne? Fırat Tanış kaç yaşında, nereli?

Halk arasında balon çocuk hastalığı olarak bilinen PİY (Primer İmmun Yetmezliği) ile mücadele eden oğluyla annenin hikayesinin anlatıldığı dizide karakter ve hikayeleri merak ediliyor. Adım Farah 2. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. FOX TV'de yayımlanan dizi çarşamba akşamları sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

ADIM FARAH​ MEHMET KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Adım Farah dizisindeki Mehmet karakteri, evlatlık olarak büyümüş biraz hırçın biridir. Mehmet çok küçük yaşta ailesini kaybetmiş, Orhan Koşaner ve eşi tarafından evlat edinilmiştir. Gençken tek hayali Orhan babası gibi polis olmak olan Mehmet, şimdilerde başarılı bir başkomiser olmuştur. Adım Farah Mehmet karakterini usta oyuncu Fırat Tanış oynuyor. 

FIRAT TANIŞ KAÇ YAŞINDA, NERELİ? 

5 Mayıs 1975 doğumlu Fırat Tanış, aynı zamanda müzisyendir. Tiyatro ile lise döneminde tanışan oyuncu, bir süre Şehir Tiyatrosu'nda görev yaptı.Usta oyuncularla birlikte sahne alan oyuncu birçok dizi ve filmde rol aldı. Müzik alanında da çalışmaları olan sanatçının sözü-müziği kendine ait olan çalışmaları Emre Altuğ, Levent Yüksel, Gülay gibi yorumcular tarafından seslendirilmiştir.

Adım Farah Mehmet kimdir, gerçek adı ne? Fırat Tanış kaç yaşında, nereli?

FIRAT TANIŞ HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Sır Çocukları,

Tramvay,

Beyaz Melek,

Dilber'in Sekiz Günü,

Vay Arkadaş-Manik,

Tik,

Adem ile Havva,

Radyo-Madyo,

Yeditepe İstanbul,

Felek Ne Demek,

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir,

Aşka Sürgün,

Ihlamurlar Altında,

Menekşe ile Halil,

Geniş Aile 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yahya 8 Mart 2023 22:31

Hac

Sonraki Haber Yükleniyor...