Tgrt Haber

Ah Belinda konusu nedir? Ah Belinda oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Nisan 2023 11:11 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 12:14
Ah Belinda konusu nedir? Ah Belinda oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Başrolünde Neslihan Atagül'ün yer aldığı Ah Belinda dizisi Netflix platformunda bugün yayınlanmaya başladı. 1986 yapımı 'Aaahh Belinda' Netlfix tarafından günümüze uyarlanarak bugün vizyona girdi.

Yeni Türk filmi Aaahh Belinda konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerinde çekti. Başrolünde Neslihan Atagül​ ve Serkan Çayoğlu​'nun yer aldığı film  1986 yıılında çekilmişti. Ah Belinda 1986 yapımında Müjde Ar yer aldı. Ah Belinda'nın yeni versiyonunda ise yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. 

AH BELİNDA KONUSU NEDİR?

1986 yapımı ödüllü filmininin uyarlaması Ah Belinda'nın yeni versiyonu bugün yayın hayatına başladı. Netflix üzerinden yayınlanacak film, bir şampuan reklamı çekiminde kendini gizemli bir şekilde bambaşka bir hayatın içinde bulan ünlü oyuncu Dilara, biranda kendini bambaşka bir hayatın içinde bulur. kendi kimliğini bulmaya çalışan Dilara çıkış yolu aramaktadır. 
Ah Belinda konusu nedir? Ah Belinda oyuncuları kimler, nerede çekildi?

AH BELİNDA OYUNCULARI!

Neslihan Atagül​,

Serkan Çayoglu,

Necip Memili,

Meral Çetinkaya,

Beril Pozam,

Efe Tuncer,

Gamze Karaduman,

Sacide TasanerKamil GülerAnil Çelik

AH BELİNDA NEREDE ÇEKİLDİ?

Ah Belinda'nın çekimleri İstanbul'da gerçekleşti. İki farklı karakterin farklı yaşam tarzlarının anlatıldığı filmde zaman zaman stüdyo kullanıldı.

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...