Tgrt Haber

Akdeniz'de olan 3.9 büyüklüğündeki deprem Antalya, Muğla ve Alanya'da hissedildi

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 16:52 - Güncelleme : 05 Mart 2024 16:52
Akdeniz'de olan 3.9 büyüklüğündeki deprem Antalya, Muğla ve Alanya'da hissedildi

5 Mart günü Akdeniz'de meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar deprem mi oldu sorusunu araştırdı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi aracılığıyla gün içerisinde olan depremlere ulaşabiliyoruz. Peki, Antalya, Alanya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde?

Bugün Antalya​'da hissedilen depremin ardından deprem​ mi oldu sorusuna cevap arandı. Kandilli Rasathanesi​ ve AFAD​ son depremler listesi sayesinde gün içerisinde olan depremlere ulaşabilmekteyiz. Bugün Muğla​, Antalya ve Alanya'da sarsıntı hissedilmesinin ardından deprem mi oldu sorusu da araştırıldı.

ANTALYA'DA DEPREM Mİ OLDU?

5 Mart günü 16.17'de Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 3.9 büyüklüğündeki deprem Antalya, Muğla ve Alanya'da hissedildi - 1. Resim

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ!

Kandilli Rasathanesi son depremler listesi aracılığıyla gün içerisinde olan depremlere ulaşabilmekteyiz. Günlük ve anlık olarak verilerin paylaşılmasıyla beraber son depremler listesine erişebiliyoruz. Sarsıntı hisseden vatandaşlar ise son depremler listesini kontrol ediyor.

SON DEPREMLER LİSTESİ!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...