Tgrt Haber

Al Sancak dizisi Nadia kimdir, gerçek adı ne? Gülsim Ali nereli, kaç yaşında, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Mart 2023 16:32 - Güncelleme : 16 Mart 2023 17:31
Al Sancak dizisi Nadia kimdir, gerçek adı ne? Gülsim Ali nereli, kaç yaşında, eşi kim?

Bu akşam ilk bölümü ekranlarda yer alacak Al Sancak dizisi, fragmanı ile büyük beğeni topladı. Başrolünde ise Uğur Güneş ve Gülsim Ali yer alıyor. Gülsim Ali bu sefer bambaşka bir karakter ile izleyici karşısına çıkıyor. Gülsim Ali, Nadia Ivanov karakteriyle Al Sancak dizisinde karşımıza çıkacak. Peki, Al Sancak dizisi Nadia kimdir? Gülsim Ali nereli, kaç yaşında, eşi kim?

Bugünden itibaren her perşembe saat 20:00'de ekranlarda yer alacak yeni dizi Al Sancak, ilk fragmanıyla büyük beğeni topladı. Al Sancak, dizisinde rol alan genç oyuncu​ Gülsim Ali bu sefer farklı bir karakter ile izleyici karşısın açıkacak. Peki, Al Sancak dizisi Nadia kimidir? Gülsim Ali nereli, kaç yaşında, eşi kim? 

AL SANCAK KONUSU NEDİR?

Dünyada başlayan kaos hayat, tüm ülkelerin kendi güvenlik politikasını uygulamaya geçmesine neden oldu. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla yeni bir döneme girilir. TSK, özel kuvvetler bünyesinde, birçok noktada operasyonlar gerçekletiren seçkin timler kurdu. Bu timlerden biri de Alsancak Timi’dir. Alsancak Timi, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmek için varını yoğunu ortaya koyacaktır.

AL SANCAK TÜM OYUNCULAR İÇİN TIKLAYIN 

GÜLSİM ALİ KİMDİR?

18 Şubat 1995 doğumlu Gülsim Ali, Bulgaristanlıdır. Bulgaritan'da doğup büyüyen Ali, iyi Türkçe bilmesinin yanı sıra ingilizce ve Bulgarca biliyor. Bulgaristan​'da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçilen genç isim 2012 yılında oyunculuğa başladı. Gülsim Ali, ilk olarak 2012 yılında yayınlanan Son Yaz Balkanlar dizisinde rol aldı.

Al Sancak dizisi Nadia kimdir, gerçek adı ne? Gülsim Ali nereli, kaç yaşında, eşi kim?

GÜLSİM ALİ DİZİLERİ

  • Son Yaz,
  • Son Çıkış,
  • Seddülbahir 32 Saat,
  • Hanım Köylü,
  • Diriliş Ertuğrul,
  • Yüzleşme,
  • Payitaht Abdülhamid,
  • Gönül Dağı,
  • Al Sancak

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...