Tgrt Haber

Al Sancak fragman! Al Sancak oyuncuları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Mart 2023 10:04 - Güncelleme : 16 Mart 2023 17:22
Al Sancak fragman! Al Sancak oyuncuları!

İlk bölümü 19 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan Al Sancak dizisinin başrolünde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan yer alıyor. Son olarak 3. bölümü yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 2 büyük depremin ardından diziler yayın akışında yer almadı. Peki, Al Sancak bu akşam var mı? Al Sancak yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kahramanmaraş​ merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem​, 10 ilde yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem nedeniyle televizyon kanalları dizi​ ve eğlence programlarını yayından kaldırıldı. Perşembe günleri yayınlanan Al Sancak dizisi bu akşam vvar mı? Diziler ne zaman başlayacak? 

AL SANCAK DİZİSİ BU AKŞAM VAR MI?

İlk bölümü 19 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan Al Sancak dizisi bu akşam  yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Al Sancak dizisi bu akşam 7. bölümüyle ekranlarda olacak. 

AL SANCAK OYUNCULARI

Uğur Güneş,

Gülsim Ali İlhan,

Emre Dinler,

İdris Nebi Taşkan,

Ahmet Olgun Sünear

Al Sancak fragman! Al Sancak oyuncuları!

AL SANCAK KONUSU NEDİR?

Dünyada başlayan kaos hayat, tüm ülkelerin kendi güvenlik politikasını uygulamaya geçmesine neden oldu. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla yeni bir döneme girilir. TSK, özel kuvvetler bünyesinde, birçok noktada operasyonlar gerçekletiren seçkin timler kurdu. Bu timlerden biri de Alsancak Timi’dir. Alsancak Timi, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmek için varını yoğunu ortaya koyacaktır.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...