Tgrt Haber

Aldatmak dizisi oyuncuları, konusu nedir? Aldatmak dizisi nerede çekiliyor?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2022 16:43 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 17:24
Aldatmak dizisi her perşembe ekranlarda

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicisini ekran başına kilitlemeyi başaran Aldatmak dizisi dram türündedir. İstanbul'un çevre ilçelerinde çekilen dizinin çoğu sahnesi Beşiktaş ve Galata ilçelerinde çekilmektedir. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizi Aldatmak ne zaman yayınlanıyor? Aldatmak dizisi konusu, oyuncuları kimler?

Aldatmak dizisi her perşembe ekranlarda

İlk bölümü 22 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan Aldatmak​ dizisinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu yapmaktadır. Adalet peşinde koşan Güzide'nin ailesi ve ihanet arasında kalmasının konu olduğu dizide Yıldız Tun. senaryosunu yazmaktadır. 

ALDATMAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Aile mahkemesi hakimi olan Güzide, aman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli, herkes tarafından sevilip takdir edilen bir kadındır. Eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdüğünü zanneden Güzide, eşinin kendisini aldattığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. 

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER? 

Vahide Perçin​ ( Güzide Yenersoy),

Ercan Kesal​ ( Ali Sezai Okuyan),

Mustafa Uğurlu ( Tarık Yenersoy),

Yusuf Çim ( Ozan Yenersoy),

Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu),

Caner Şahin ( Tolga Kaşifoğlu)

ALDATMAK DİZİSİ NE ZAMAN?

Her Perşembe yayınlanan Aldatmak dizisinin ilk bölümü  22 Eylül 2022 günü yayınlandı. Aldatmak dizisi bu akşam 5. bölümüyle ekranlarda olacak. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...