Tgrt Haber

Aldatmak dizisi Ozan kimdir? Yusuf Çim kimdir, kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Aralık 2022 16:53 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 17:33
Aldatmak dizisi Ozan kimdir? Yusuf Çim kimdir, kaç yaşında, nereli?

Her perşembe, saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Aldatmak dizisi, usta oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni topluyor. Sosyal medyada her sahnesi çok konuşulan dizi, bu akşam 12. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Peki, Aldatmak dizisi Ozan kimdir? Yusuf Çim kimdir, kaç yaşında?

Bu akşam yayınlanacak Aldatmak dizisine Defne Samyeli​ dahil olacak. Defne Samyeli dizide Güzide'nin yeni avukatı "Elmas Heves" karakterine hayat verecek. Oyuncu kadrosuyla sevilen dizi Aldatmak, seyircisini her bölümüyle şaşırtmayı başarıyor. Dizide Ozan karakteri hem yaşadıkları hem de oyunculuk performansıyla beğeni topluyor. Peki, Aldatmak dizisi​ Ozan kimdir? 

ALDATMAK DİZİSİ OZAN KİMDİR? 

Aldatmak dizisindeki Ozan karakteri, Tarık​ ve Güzide'nin oğludur. Genç bir inşaat mühendisi olan Ozan'ın hayali iyi bir işe sahip olmaktır. Ancak çok çalışıyor olmaktan şikayetçidir ve bir an önce zengin olmak ister. Aldatmak Ozan karakterine Yusuf Çİm hayat vermektedir. 

Aldatmak dizisi Ozan kimdir? Yusuf Çim kimdir, kaç yaşında, nereli?

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991 doğumlu Yusuf Çim, İstanbul doğumludur. Şarkıcı, oyuncu, model olan Yusuf Çim, aslen Giresunludur. 2009 yılından itibaren birçok markanın katalog çekimlerinde yer almıştır. Oyunculuk hayatına ise Ezra dizisiyle başlayan Yusuf Çİm, daha sonra peş peşe birçok dizide rol aldı. 

Aldatmak dizisi Ozan kimdir? Yusuf Çim kimdir, kaç yaşında, nereli?

YUSUF ÇİM DİZİLERİ

Ezra,

Çilek Kokusu,

Hanım Köylü,

İçimdeki Fırtına,

Seven Ne Yapmaz,

Servet,

Akrep,

İyi Günde Kötü Günde

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...