Tgrt Haber

Aldatmak dizisi Tolga kimdir, gerçek adı ne? Caner Şahin kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Ocak 2023 16:48 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 17:40
Aldatmak dizisi Tolga kimdir, gerçek adı ne? Caner Şahin kaç yaşında, nereli?

Vahide Perçim, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi usta oyuncuların yer aldığı Aldatmak dizisi bu akşam 18. bölümüyle ekranda yer alacak. Dizide Tolga karakteri, izleyenler tarafından araştırılıyor. Genç oyuncu, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yapıyor. Peki, Caner Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Her cuma saat 20:00'de izleyicisiyle buluşan Aldatmak dizisi​ bu akşam 18. bölümle izleyicisiyle buluşacak. İlk bölümü 22 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan dizide Tolga​ karakteri izleyici tarafından araştırılıyor. Başrolünde güçlü oyuncu kadrosunu barındıran Aldatmak dizisi Tolga kimdir? Aldatmak dizisi Tolga kimdir, gerçek adı ne? Caner Şahin kaç yaşında, nereli? 

ALDATMAK TOLGA KİMDİR?

Aldatmak dizisinde Tolga, Oltan Kaşifoğlu'nun oğludur. Güvenlik yazılımları konusunda uzman olan Tolga, iş insanıdır.  Oylum karakteri ile nişanlı olan Tolga, babasının yaptığı işlerden memnun değil ve buna karşı çıkan biridir.  

CANER ŞAHİN KAÇ YAŞINDA? 

13 Nisan 1992 doğumlu Caner Şahin, Eskişehirlidir.  Annesi ve babası emekli öğretmen Caner'in 2 abisi bulunuyor. İstanbul Teknik Üniversitesi'ne Makine Mühendisliği bölümü nü yarıda bırakan Şahin, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Tiyatro bölümüne geçmiştir. İlk televizyon deneyimini 2016 yılında Kanal D'de yayımlanan Babam ve Ailesi dizisindeki Kadir karakteriyle yapmıştır.

CANER ŞAHİN HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Babam ve Ailesi,

Tutsak,

Kardeşler, 

Nefes Nefese,

Kuzgun,

Seni Çok Bekledim,

Dünya Hali,

Aldatmak

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...