Tgrt Haber

Aldatmak dizisi Yeşim kimdir, gerçek adı ne? Asena Girişken kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Ocak 2023 10:48 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 11:36
Aldatmak dizisi Yeşim kimdir, gerçek adı ne? Asena Girişken kaç yaşında, nereli?

Her perşembe ekranlarda yer alan Aldatmak dizisinin başrolünde Vahide Gördüm, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal yer alıyor. Bu akşam 18. bölümüyle izleyicisiyle buluşan dizide Yeşim karakteri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Aldatmak dizisindeki oyunculuk performansıyla dikkat çeken oyuncu Asena Girişken kaç yaşında, kimdir, nereli?

Vahide Perçin, Ozan Çim, Mustafa Uğurlu gibi oyuncuların yer aldığı Aldatmak dizisinde Yeşim​ karakterine Asena Girişken oynuyor. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan oyuncu​, oyunculuk performanslarıyla dikkat çekiyor. İstanbullu Gelin dizisiyle televizyon ekranlarında oyunculuk yapan Asena Girişken kimdir, kaç yaşında? 

ALDATMAK DİZİSİ​ YEŞİM KİMDİR?

Aldatmak dizisinde Yeşim karakteri, liseden terk, küçük bir kasabada büyümüş bir kadındır. Öykü adında beş yaşında bir kızı olan Yeşim, evli olduğunu zannettiği eşinin yalancı olduğunu anlar. 

ASENA GİRİŞKEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1992 yılında Antakya doğumlu Asena Girişken, lise yıllarındayken ikna kabiliyeti %99,9 çıkınca öğretmenleri tarafından avukat olması için yönlendirildi. Oyuncu olmak isteyen Asena Girişken, İstanbul’daki oyunculuk yolcuğu başlamış oldu. İlk olarak birçok tiyatroda yer alan oyuncu 2016 yılında okulundan mezun oldu. Televizyonda birçok dizide rol alan Girişken, şuan Aldatmak dizisinde rol aldı. 

Aldatmak dizisi Yeşim kimdir, gerçek adı ne? Asena Girişken kaç yaşında, nereli?

ASENA GİRİŞKEN DİZİLERİ

2016  Aşk Yeniden,

2017  Yol Arkadaşım,

2021  2022 Üç Kuruş,

2022  Aldatmak

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...