Tgrt Haber

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Ali Sabancı ve Vuslat Doğan kimdir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Ağustos 2023 11:15 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 11:45
Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Ali Sabancı ve Vuslat Doğan kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan’da kaza geçirdi. Ağır yaralanan karı koca hastaneye kaldırıldı.

Ali Sabancı​ ve eşi Vuslat Doğan Sabancı​, dün Yunanistan'ın Leros adası açıklarında kaza​ geçirdi. Botla kayalıklara çarpan karı-koca yaralandı. Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edilirken, Vuslat Doğan Sabancı'nın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ALİ SABANCI VE VUSLAT DOĞAN'IN SAĞLIK DURUMLARI NASIL?

Edinilen bilgiye göre Leros adası açıklarında demirli teknelerinden akşam yemeği için zodyak botla kıyıdaki bir restorana giden iki kayalıklara çarptı. Yaralanan çift adadaki hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı önce Bodrum’a sonra İstanbul’a nakledildi.  Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın ciddi şekilde yaralandığı belirtildi. 

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Ali Sabancı ve Vuslat Doğan kimdir?

ALİ SABANCI KİMDİR?

5 Mayıs 1969 Adana doğumlu Ali Sabancı,  Sabancı ailesinin 3. kuşak üyesi. Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanıdır.  2017 yılı Forbes verilerine göre 650 milyon $ servetiyle Türkiye'nin en zengin 54'üncü insanı olmuştur. Üniversite yıllarından tanıdığı, medya patronu Aydın Doğan'ın kızı Vuslat Doğan Sabancı ile evlendi. Çiftin, Şevket Emrecan ve Kaan Ali adlarında 2 oğulları vardır.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın son sağlık durumları için tıklayın 

VUSLAT DOĞAN SABANCI KİMDİR?

16 Ocak 1971 doğumlu Vuslat Doğan Sabancı, Uluslararası Basın Enstitüsü’nde (IPI) sekiz yıl Yönetim Kurulu üyeliği de yapmış olan Doğan Sabancı, Enstitüsü'nün ömür boyu onursal üyesi unvanına sahiptir. Doğan Sabancı bir yıl süreyle The New York Times gazetesinin yazı işleri müdürlüğü bölümünde çalıştı. Ardından çalıştığı The Wall Street Journal gazetesinde ise Asya İş Dünyası Haberleri Kanalı ve gazetenin Latin Amerika Edisyonu’nun kurulması aşamasında çalıştı. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...