Tgrt Haber

Alper Rende kimdir? Survivor Alper Rende evli mi, kaç yaşında, hangi filmde oynadı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Ocak 2023 16:50 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 17:44
Alper Rende kimdir? Survivor Alper Rende evli mi, kaç yaşında, hangi filmde oynadı?

Survivor'ın bu yılki yarışmacıları geçtiğimiz hafta tanıtıldı. Bu yıl ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olarak kategorilere ayrılan Survivor Türkiye yarışması 15 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayacak. Survivor tanıtımı sonrası izleyiciler, yarışmacıları araştırmaya başladı. Tanıtımda dikkat çeken bir isim de Alper Rende oldu. İşte Alper Rende hayatı ve bilinmeyenleri!

Masterchef yarışmasının bitiminin ardından başlayacak Survivor​ yarışmasının sunuculuğunu Murat Ceylan​'ın üstlendiği yarışmanın ünlüler, gönüllüler ve fenomenler​ olmak üzere 3 ayrı takımda yarışacak yarışmacıları belli oldu. Fenomenler takımında yer alan Alper Rende şimdiden araştırılmaya başlandı. 

ALPER RENDE KİMDİR?

 16 Ekim 1995 doğumlu Alper Rende İzmitlidir. Sunucu, youtuber ve oyuncu olan Rende, yazılım bölümünden mezun oldu. Sosyal medyada çektiği videolarla büyük ilgi gördü ve 2017 yılında Oha Diyorum ve Çılgın Kolej filmlerinde rol aldı. 2019'da ise Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa filmlerinde rol aldı.

ALPER RENDE EVLİ Mİ?

Alper Rende şuan evli değil. Uzun yıllar kendisi gibi fenomen olan Betül Çakmak ile sözlenmiş ve geçtiğimiz ayrılık kararı aldıklarını duyurmuştu.  

Alper Rende kimdir? Survivor Alper Rende evli mi, kaç yaşında, hangi filmde oynadı?

ALPER RENDE FİLMLERİ

Türk Lokumu,

Oha Diyorum,

Enes Batur Gerçek Kahraman,

Sar Başa

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...