Tgrt Haber

Alperen Ocakları'ndan o ilde AK Parti'ye sürpriz destek

30 Eylül 2015 16:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16
Alperen Ocakları'ndan o ilde AK Parti'ye sürpriz destek

AK Parti Manisa İl Başkanlığı 1 Kasım seçimleri için Kültür Merkezi Lale Salonu'nda aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Manisa Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ercan Çetinkaya dernek olarak 1 Kasım Genel Seçimleri'nde AK Parti'ye destek vereceklerini ilan etti.

AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Manisa Alperen Ocakları eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ercan Çetinkaya dernek olarak
1 Kasım genel seçimlerinde Ak Parti’ye destek vereceklerini söyledi.
Çetinkaya, "Süreç 7 Haziran itibariyle çok farklı bir duruma geldi. Bir tarafta paralel yapı, bir tarafta Vatan hainleri bir tarafta Marksist, Leninist, ateist gruplar bir tarafta da bizim inancımızı taşıyan Muhsin Başkanın cezaevi arkadaşı, silah arkadaşı tabiri caizse Ülkücü hareketin tozunu yutmuş reisimiz, ağabeyimiz Selçuk Özdağ ve AK Parti kadroları. Ben kendim Kürt kökenli bir vatandaşım ama Türklüğüm destandır cihana” diye konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ramazan yılmaz30 Eylül 2015 17:13

Akparti den başka bir partiye oy vermenin ney kadar büyük ahmak lık olduğunu düşünüyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...