Tgrt Haber

Altın rekor kırdı ne kadar? Altın en yüksek kaça çıktı?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 14:12 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 14:11
Altın rekor kırdı ne kadar? Altın en yüksek kaça çıktı?

2024 altın en yüksek kaçı gördü, sorusu hız kazandı. Gram altın fiyatı bu sabah rekor kırdı. Peki, bugün altın fiyatları kaç lira? Altın neden yükseliyor? Altın fiyatları 2 Şubat 2024 Pazartesi günü nasıl başladı? Yatırımcıların gözdesi altın ne kadar oldu? İşte altın fiyatları...

Hem kur hem de ons altın​ fiyatındaki artış gram altın​ fiyatını fırlattı. Gram altının rekoru ne kadar? Altın en yüksek hangi rakamı gördü? Altının gramı, güne yükselişle başlamasının ardından rekor tazeledi. 1 gram altın fiyatı ne kadar? 1 gram altın kaç TL canlı?

BUGÜN ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA?

Gram altın bugün ne kadar, sorusu yatırımcılar ve piyasa takipçileri tarafından sorgulanıyor. Dün altının ons fiyatındaki artışa paralel değer kazanan altının gram fiyatı rekor kırdı. Altın rekoru kaç oldu? Gram altın zirve kaçı gördü? Altının gramı, güne yükselişle başlamasının ardından 2 bin 14 lirayı görerek en yüksek seviyeye çıktı. ABD Merkez BankasıFed​'in faiz indirmesiyle birlikte altın tarafında yükseliş yaşandı. Peki, altın fiyatları kaç para şu an? Çeyrek altın fiyatı ne kadar?

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Altının spot piyasadaki ons fiyatı 2054 dolar oldu. Peki, Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar oldu? İşte 2 Şubat Cuma 2024 altın fiyatları…1 gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? 2024 Altın yükselecek mi?

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Altın bugün ne kadar? 1 adet çeyrek altın ne kadar? 2 Şubat Cuma ons altın 2054 dolar seviyesine geriledi. Peki, Ons altın yükselecek mi?

2 Şubat Cuma günü gram altın 2014 TL seviyesine yükseldi. Çeyrek altın 3 bin 463 lira, yarım altın 6 bin 806, tam altın 13 bin 449 lira, cumhuriyet altın 13 bin 571 lira, reşat altını 13 bin 606 lira, gremse altın  ise 33 bin 727 liradan el değiştiriyor. 

ALTIN NEDEN YÜKSELDİ?

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimine ilişkin tarih vermeyip 2024 yılı içinde faiz indirimi olabileceğine yönelik sözlü yönlendirmesi altın fiyatlarına yükseliş getirdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...