Tgrt Haber

Amerikalı gotik gelinin düğündeki çiftetelli dansı sosyal medyada beğeni aldı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
15 Ekim 2024 10:51 - Güncelleme : 15 Ekim 2024 11:06
Amerikalı gotik gelinin düğündeki çiftetelli dansı sosyal medyada beğeni aldı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan Amerikalı gotik gelinin düğün görüntüleri gündem oldu. Gotik tarzı ile geleneksel düğün kültürümüzü uygulayan gelin oldukça beğenildi. Videoların altına "Çok güzel olmuş, çok samimi" gibi yorumlar da geldi.

Sosyal medyada oldukça konuşulan Amerikalı gotik gelin videoları beğeni toplamaya devam ediyor.

Farklı tarzı ve simsiyah kombini ile dikkat çeken Ella isimli kız, Faruk Emre ile evlendi. Düğünlerinde ortaya çıkan görüntüler ise çok beğenildi.

AMERİKALI GOTİK GELİN KİM?

Instagram platformunda yayınlanan video, X'te de dolaşıma girdi. Herkesin paylaştığı düğün​ görüntülerinde gelinin samimi hareketleri oldukça konuşuldu.

Amerikalı gotik gelin Ella ile Faruk Emre isimli Türk'ün düğününde kırmızı kuşak bağlandı, çiftetelli oynandı. Ella'nın siyah gelinliği ve renkli saçları dikkat çekerken düğünde Türk geleneklerini de unutmadılar.

Amerikalı gotik gelinin düğündeki çiftetelli dansı sosyal medyada beğeni aldı - 1. Resim

Kuşak bağlama ve kına merasiminin gerçekleştiği düğün de Ella'nın avucuna kına yakıldı. Ella Platt - Faruk Emre Başaran çiftine mutluluklar dileyenler de eksik olmadı.

Amerikalı gotik gelinin düğündeki çiftetelli dansı sosyal medyada beğeni aldı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif15 Ekim 2024 11:18

Bu kadar farklı bir tarza sahip bir düğün gördüğümü sanmıyordum gayet şık olmuş

Sonraki Haber Yükleniyor...