Tgrt Haber

Apple iWatch fiyat ve teknik özellikleri neler, yeni Apple saati özellikleri

10 Mart 2015 19:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00
Apple iWatch fiyat ve teknik özellikleri neler, yeni Apple saati özellikleri

Apple Watch tanıtımı gerçekleştirildi. Uzun süredir beklenen Apple Watch teknik özellikleri ile adeta büyüledi. San Fransisco’da yapılan tanıtım ile Apple Watch hem tasarımı hem de özellikleri ile adeta büyüledi. Akıllı saat klasmanında başı çekecek olan bir model olan Apple Watch özellikleri neler ve fiyatı ne kadar merak edenlere özel.

Apple Watch tanıtımı gerçekleştirildi. Uzun süredir beklenen Apple Watch teknik özellikleri ile adeta büyüledi. San Fransisco’da yapılan tanıtım ile Apple Watch hem tasarımı hem de özellikleri ile adeta büyüledi. Akıllı saat klasmanında başı çekecek olan bir model olan Apple Watch özellikleri neler ve fiyatı ne kadar merak edenlere özel. Apple; iPhone ve iPad modelleri ile uyumlu olacak şekilde Apple Watch’u görücüye çıkarttı. Akıllı saat piyasasında uzun süredir beklenen Apple Watch; nihayetinde tanıtıldı. Kaliforniya’da yapılan tanıtımda akıllı saatler hakkında Apple CEO’su Tim Cook’ta bir konuşma yaptı. 24 Ayar altın seçeneği de olan saatin fiyatları 349 dolar ile 17 bin dolar olarak açıklandı.

Akıllı saatin batarya ömrü ise 18 saat olarak açıklandı. Akıllı saatler ile mobil teknolojide başka bir boyuta taşınacak olan hizmetler her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor.

iOS 8.2 işletim sistemi ile uyumlu şekilde çalışacak olan gümüş, uzay grisi ve altın kaplama seçenekleri bulunan saatlerde mikrofon ve hoparlör sayesinde telefon görüşmeleri de gerçekleştirilebilecek.

Teknoloji ile yeni bir döneme yelken açtığını açıklayan Apple; “ İnsanların teknolojiyle olan ilişkisinde yeni bir döneme imza atıyoruz. Apple Watch; bugüne kadar ürettiğimiz en kişisel teknoloji” cümlelerine resmi internet sayfasında yer verdi.

Fiyatlar Değişken !

Apple Watch fiyatları oldukça değişken bir skalaya sahip olması ile dikkat çekti. En ucuz Apple Watch 349 dolar iken en pahalısı 17 bin dolar olarak açıklnadı.

Altın Saatler

Sınırlı sayıda üretimi gerçekleştirilecek bazı modellerin 24 ayar altın şeklinde olacağı ve 10 bin dolar üstü fiyatlardan satışa sunulacağı açıklandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...