Tgrt Haber

Arefe günü kargolar çalışıyor mu? PTT kargo, Aras, Yurtiçi kargo yarın açık mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Nisan 2023 13:08 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 15:36
Arefe günü kargolar çalışıyor mu? PTT kargo, Aras, Yurtiçi kargo yarın açık mı?

Ramazan Bayramı'na kısa süre kala bayram öncesi arefe gününde kargoların açık olup olmadığı araştırılıyor. Bayram gününde kargo bekleyenler ve kargo gönderenler arefe günü ve bayram tatilinde kargo çalışma saatleri araştırılmaya başlandı.

Ramazan Bayramı​ yaklaşırken, vatandaşlar arefe ve bayramda kargoların açılış ve kapanış saatlerini araştırmaya başladı. Arefe ve Ramazan Bayramı​'nda kargolar​ açık mı 2023? 

AREFE GÜNÜ KARGOLAR​ AÇIK MI 2023?

Arefe gününde yarım gün tatil olması nedeniyle PTT​ de yarım gün çalışacak. Dolayısıyla arefe günü tam gün çalışan kişiler, yarım günlük mesai yapacak. Ramazan Bayramı sebebiyle kargo firmalarının bir çoğu bayram tatili süresinde çalışmayacak. Ancak kargolar​, arefe günü olan 20 Nisan Perşembe günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında dağıtım yapacaklar. Konu hakkında henüz kargo şirketlerinden bir açıklama gelmedi.

Arefe günü kargolar çalışıyor mu? PTT kargo, Aras, Yurtiçi kargo yarın açık mı?

BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN 2023?

Ramazan Bayramı​, vatandaşlar tarafından oldukça merak edildi. Ramazan Bayramı’nın bu sene 21 Nisan tarihinde başlayacak ve 23 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. 

Yurtiçi Kargo: Ramazan Bayramı​ boyunca tüm şube ve acentelerinin kapalı olması bekleniyor. Güncel açıklama gelmezken Yurtiçi Kargo​ Çağrı Merkezi iletişim numarası 444 99 99. 

Aras Kargo: Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayram boyunca hizmet vermeyecek. Bu yıl da kapalı olması bekleniyor.

MNG Kargo : Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayram günlerinde MNG kargonun kapalı olması bekleniyor.

PTT​ Kargo: Genellikle çalışma saatleri hafta içi saat 08:30 – 12:30 & 13:30 – 17:00 arasıdır. Çalışma saatleri için 444 1 788 telefon numaralı PTT​ Kargo müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yararlanılan kaynak: Habertürk

 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...