Tgrt Haber

Bayramda kuaförler, berberler açık mı, saat kaça kadar açık? 28 Haziran Çarşamba kuaförler açık mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Haziran 2023 07:11 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 10:37
Bayramda kuaförler, berberler açık mı, saat kaça kadar açık? 28 Haziran Çarşamba kuaförler açık mı?

Kurban Bayramı tatili kamu kurumlarında çalışanlar için cumartesi günü başladı. Özel sektör çalışanları ise bugün itibariyle tatile çıkabilecek. 4 gün sürecek Kurban Bayramı tatili 1 Temmuz Cumartesi günü son bulacak. Peki, bayramda kuaförler, berberler saat kaça kadar açık olacak?

Bu yıl Kurban Bayramı​, 28 Haziran Çarşamba günü başlayıp 1 Temmuz Cumartesi günü son bulacak. Kurban Bayramı süresince ve arefe günü​ kuaförlerin çalışma saatleri​ araştırılıyor. 

AREFE GÜNÜ AÇIK MI?

Arefe günü tüm berber​ ve kuaförler açık olacak. Bayram öncesinde yoğun olacağından normal kapanış saatinden geç bir saate kadar beber ve kuaförler açık olabilir. 

KURBAN BAYRAMI'NDA KUAFÖRLER AÇIK OLACAK MI?

Kuaförler ve berberler, bayram arefesinde açık oluyor. Bayram yoğunluğu nedeni ile arefe günü gece saat 24.00'a kadar vatandaşlara hizmet verebiliyor. Kurban Bayramı2nın ilk günü kuaförlerin tercihine göre bazo yerler açık oluyor. Gideceğiniz kuaförleri arayarak açık olup olmadığını teyit etmelisiniz. 

KURBAN BAYRAMI'NDA BERBERLER AÇIK OLACAK MI?

Farklı berberlere göre açılış saati farklılık gösterse de, arefe günü berberler geç saate kadar açık olacaktır. Gideceğiniz berberi arayarak teyit etmenizde fayda vardır. Kurban Bayramı'nda ise berberler kapalı olacaktır. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...