Tgrt Haber

Arka Sokaklar'ın yerine gelecek yapım belli oldu! Beren Saat'in meşhur olduğu yarışma geri dönüyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Mart 2023 15:53 - Güncelleme : 15 Mart 2023 16:29
Arka Sokaklar'ın yerine gelecek yapım belli oldu! Beren Saat'in meşhur olduğu yarışma geri dönüyor!

Başrolünde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Oya Okar ve Özgür Ozan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar, bir süredir ekranlarda yer almıyor. Final yaptığı iddiası kulislerde dolaşırken, dizinin yapımcısı konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Kanal yönetimi Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın yerine gelecek yapımı buldu. Arka Sokalar yerine Beren Saat meşhur olduğu yarışma programı gelecek.

Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken uzun soluklu dizinin aylardır yayınlanmaması çeşitli iddiaları gündeme getirdi. Final yaptığı kesinleşen Arka Sokaklar​'ın yerine gelecek yapım belli oldu. Cuma günü yayınlanacak yarışma programının formatı bakın neyi hatırlattı. 

ARKA SOKAKLAR NEDEN FİNAL YAPTI, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Son olarak 638. yeni bölümüyle yayınlanan Arka Sokaklar, bu hafta da yayınlanmayacak. Arka Sokaklar, dizisinin yapımcısı ve yönetmeni Türker İnanoğlu​'nun kalça kemiğimi kırması nedeniyle bir süredir ekrana gelmiyordu. Arka Sokaklar son olarak final kararı aldı. 

Arka Sokaklar'ın yerine gelecek yapım belli oldu! Beren Saat'in meşhur olduğu yarışma geri dönüyor!

ARKA SOKAKLAR YERİNE YARIŞMA PROGRAMI​ GELDİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre; Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokak dizisinin yerine gelecek yapım belli oldu. Arka Sokaklar'ın yapımcısı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle ara verdiği dizinin final yapmasının ardından cuma akşamları yayınlayacağı yapım yarışma programı oldu. Daha önce Beren Saat​ ve Engin Akyürek​ gibi isimlerin meşhur olduğu yarışma formatında bir program başlayacak. Oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programında 9 kadın, 9 erkek olmak üzere toplam 18 yarışmacı yer alacak. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...