Tgrt Haber

Ateş Kuşları Ali kimdir? Görkem Sevindik kaç yaşında, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Şubat 2023 09:42 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 10:33
Ateş Kuşları Ali kimdir? Görkem Sevindik kaç yaşında, eşi kim?

Her cuma izleyicisiyle buluşan Ateş Kuşları dizisi bu akşam 4. bölümüyle ekranda olacak. Ateş Kuşları dizisindeki Ali karakteri izleyenler tarafından araştırılıyor. Sezonun iddialı yapımlarından biri olan Ateş Kuşları dram türündedir. Yönetmen koltuğunda yer alan Benal Tairi'nin yer aldığı Ateş Kuşları Ali kimdir? Görkem Sevindik kaç yaşında, eşi kim?

Başrollerinde İlayda Alişan, Erdem Şanlı, Hande Soral ve Burak Tozkoparan yer alan Ateş Kuşları​ dizisinde Ali​ karakteri dikkat çekiyor. Oyunculuk performansları ve hikayesiyle sevilen dizi Ateş Kuşları dizisinde Ali karakterini Görkem Sevindik oynuyor. Peki, Görkem Sevindik eşi kim? 

ATEŞ KUŞLARI ALİ KİMDİR?

Ateş Kuşları Ali, annesi ve babasız sokakta yaşayan bir çocuktur. Kendinden küçük sokakta yaşayan çocuklara sahip çıkan Ali, kendilerine "Köksüzler" adını verdikleri aileye sahip çıkar. Kendi çocukları gibi gördüğü Köksüzler'e sahip çıkan Ali, ailesini korumak için elinden geleni yapar. Ateş Kuşları Ali karakterini Görkem Sevindik oynuyor. 

GÖRKEM SEVİNDİK KAÇ YAŞINDA, EŞİ KİM?

17 Ekim 1986 Adana doğumlu Görkem Sevindik, ilk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle oldu. Peş peşe birçok dizi ve filmde rol alan Görkem Sevindik, şuanda Ateş Kuşları dizisinde rol alıyor. 

Ateş Kuşları Ali kimdir? Görkem Sevindik kaç yaşında, eşi kim?

GÖRKEM SEVİNDİK DİZİ VE FİLMLERİ

Söz,

Ramo,

Mavera,

Kahraman Babam,

Erkek Severse,

Ateş Kuşları

ATEŞ KUŞLARI ALİ'NİN KÜÇÜKLÜĞÜ KİM?

Ateş Kuşları dizisinde Ali karakterinin küçüklüğünü Umut İnan oynuyor. Umut İnan, 2009 İstanbul doğumlu. İlkokul 8. sınıf öğrencisi olan Umut İnan Ateş Kuşları dizisinde rol alıyor. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Numan14 Şubat 2023 16:43

Merhaba

Sonraki Haber Yükleniyor...