Tgrt Haber

Ateş Kuşları Barbaros kimdir? Burak Tozkoparan kimdir, kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Şubat 2023 16:08 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 17:24
Ateş Kuşları Barbaros kimdir? Burak Tozkoparan kimdir, kaç yaşında?

Yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal medyada trend olan Ateş kuşları, son olarak 4. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Ateş Kuşları 5. bölüm fragmanı yayınlandı ancak, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 2 büyük deprem sonrası 2 haftadır yayın akışında yer almadı. Vatandaşlar, bu hafta Ateş Kuşları dizisinin olup olmadığını araştırıyor.

Kahramaraş merkezli gerçekleşen deprem​, 10 ilde yıkımlara neden oldu. BU deprem sonrası dizi​ ve eğlence programları yayın akışından kaldırıldı. Dizi setlerinin yeni bölüm çekimlerine başlamasının ardından vatandaşlar, "Bu hafta Ateş Kuşları​ var mı, Ateş Kuşları bu hafta yayınlanacak mı?" sorularını araştırmaya başladı. 

ATEŞ KUŞLARI OYUNCULARI

Görkem Sevindik,

Hande Soral,

Erdem Şanlı,

İlayda Alişan,

Burak Tozkoparan

ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Ateş Kuşları dizisi her cuma saat 20:00'de izleyicisiyle buluşuyor. Ateş Kuşları son olarak 4. bölüm ile ekranlarda yer aldı. Ateş Kuşları dizisinin ilk bölümü 13 Ocak 2023 tarihinde yayınlandı. 

Ateş Kuşları Barbaros kimdir? Burak Tozkoparan kimdir, kaç yaşında?

ATEŞ KUŞLARI BARBAROS KİMDİR?

Ateş Kuşları dizisinde Barbaros komiserdir. Kendisi okutan ve büyüten adamın kızını bulmak için bütün hayatını harcadı. Birlikte büyüdüğü kızı bulan Barbaros, ailesine bunu nasıl anlatacağını düşünmeye başladı. Ateş Kuşları Barbaros'u Burak Tozkoparan oynuyor. 

BURAK TOZKOPARAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

14 Kasım 1992 İstanbul doğumlu Burak Tozkoparan, aslen Rizelidir. Finali 2 Nisan 2011'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan 14. Liselerarası Müzik Yarışması'nda Enstrüman dalında Bateri ile 1. olan Tozkoparan, yükseköğretimini ise Sinema ve Televixzyon bölümünde yaptı. Burak Tozkoparan'ın ilk dizisi başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın rol aldığı Paramparça dizisi oldu. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...