Tgrt Haber

Özgür Özel ayağını kırması sebebiyle Can Atalay oturumuna sargılı olarak katıldı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2024 14:35 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 14:59
Özgür Özel ayağını kırması sebebiyle Can Atalay oturumuna sargılı olarak katıldı

Dün Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Meclis'te konuştuğu toplantıya ayağının kırılması nedeniyle katılmayan Özel bugün TBMM'de gerçekleşen Can Atalay oturumuna katıldı. Vatandaşlar ise Özgür Özel'in ayağına ne oldu araştırmaya başladı.

CHP​ Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır​, Özel'in ayağında basit bir kırık olduğunu belirtirken kazanın nedeni paylaşılmamıştı. Bugün Can Atalay oturumuna katılmasının ardından sargılı olması da vatandaşın gözünden kaçmadı. Ne oldu, sağlık durumu nasıl gibi sorular ise gündeme geldi.

ÖZGÜR ÖZEL'İN AYAĞINA NE OLDU?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün ayağının kırılması nedeniyle TBMM​'de Filistin​ lideri Abbas'ın konuşmasını dinlemeye gelemediğini ifade etmişti.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük bir ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek." sözleri ile ayağının kırıldığını paylaşmıştı.

Özgür Özel ayağını kırması sebebiyle Can Atalay oturumuna sargılı olarak katıldı - 1. Resim

Ayağının kırılması nedeniyle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın toplantısına katılamayan Özel, bugün Can Atalay oturumuna koltuk değneği olmadan sekerek yürürken havalı yürüme botu giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...