Tgrt Haber

Ayça Ayşin Turan kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan nereli, hangi dizilerde oynadı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Aralık 2022 19:59 - Güncelleme : 31 Aralık 2022 22:17
Ayça Ayşin Turan kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan nereli, hangi dizilerde oynadı?

Son dönemlerde çok konuşulan oyuncular arasında yer alan Ayça Ayşin Turan, Yürek Çıkmazı dizisiyle ekrana gelecek. Son dönemde katıldığı programdan sosyal medya paylaşımlarına dair yakından takip edilen oyuncu, yılbaşında katıldığı programda söylediği şarkıyla büyük beğeni kazandı. Peki, Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli?

O ses Yılbaşı programına konuk olan Ayça Ayşin Turan​ sesiyle ve sahne kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Güzelliğiyle sosyal medyada trend olan Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi de merak konusu oldu. Ayça Ayşin Turan, O Ses Yılbaşı programına katılan ünlüler arasında en çok isimlerinden biri oldu. Fiziği ve sesi ile izleyenleri büyüleyen Ayça Ayşin Turan hakkında aramalar da hız kazandı. Peki, Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli, hangi dizide eol aldı? 

AYÇA AYŞİN TURAN KAÇ YAŞINDA?

25 Ekim 1992 doğumlu olan Ayça Ayşin Turan'ın annesi Sinoplu, babası Kastamonuludur. Oyunculuğa küçük yaştan itibaren ilgisi olduğunu açıklayan Turan, ilk rolü günlük dizi olan Dinle Sevgili oldu. Ayça Ayşin Turan daha sonra yayınlandığı zamanda çok ses getiren Karagül dizisinde rol aldı. 

Ayça Ayşin Turan kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan nereli, hangi dizilerde oynadı?

AYÇA AYŞİN TURAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Dinle Sevgili, 

Karagül,

Altınsoylar,

Meryem,

Zemheri,

Arıza,

Menajerimi Ara,

Ada Masalı,

Hakan Muhafız

YENİ YI MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...