Tgrt Haber

Aynı dizideki oyuncunun annesiymiş! Kızılcık Şerbeti'nin senaristi tanıdık çıktı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Mart 2023 10:47 - Güncelleme : 31 Mart 2023 13:42
Aynı dizideki oyuncunun annesiymiş! Kızılcık Şerbeti'nin senaristi tanıdık çıktı!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık şerbeti, hem reytinglerde en üst sıralarda yer aldı hem de sosyal medyada trend oldu. Kızılcık Şerbeti konusuyla bazı kesimler tarafından eleştiri aldı. Dizideki Nilay karakterinin kim olduğu araştırılırken yeni bir detay ortaya çıktı. Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterinin dizisinin senaristi Melek Civelek'in kızı olduğu ortaya çıktı.

Başrolünde Sıla Türkoğlu​, Evrim Alasya​ ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti​'nin kadrosu araştırılıyor. Kızılcık Şerbeti ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Dizinin senaristi, dizideki oyuncunun annesi çıktı. 

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY KİMDİR?

1995 doğumlu olan Feyza Civelek​, ilk oyunculuk deneyimini Acemi Cadı dizisiyle yaşadı. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinde bir rol alan Feyza Civelek, Adını Feriha Koydum ve Sol Yanım dizilerinde de rol aldı.

Aynı dizideki oyuncunun annesiymiş! Kızılcık Şerbeti'nin senaristi tanıdık çıktı!

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN SENARİSTİ NİLAY'IN ANNESİ ÇIKTI 

Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu ve Ceren Karakoç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Melis Civelek​, Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in de annesi çıktı.Melis Civelek, kariyerine ilk olarak çeşitli kanallarda genel müdürlük ve genel yayın yönetmenliği görevlerini sürdürerek başladı.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

  • Evrim Alasya,
  • Sıla Türkoğlu,
  • Barış Kılıç,
  • Sibel Taşçıoğlu,
  • Doğukan Güngör
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...